28 Μαΐ 2018

Νέος Διαγωνισμός FixingTime Anytime: Κέρδισε Δωρεάν Επισκευή Μικροζημιών Αυτοκινήτου

Νέος Διαγωνισμός τρέχει από την Anytime μέσω προβολής στο Facebook, με δώρο Επισκευή Μικροζημιών στο αυτοκίνητο!

Με τον νέο διαγωνισμό της Anytime έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις τη φροντίδα που αξίζει στο αυτοκίνητό σου! Συγκεκριμένα, όσοι πάρουν μέρος στον Μεγάλο Διαγωνισμό της Anytime:

  • Οι 500 πρώτοι που θα δηλώσουν συμμετοχή και θα πληρούν τις προϋποθέσεις, θα μπουν σε κλήρωση. Από αυτούς, τελικοί νικητές θα είναι οι 50.
  • Έχεις την ευκαιρία να γίνεις εσύ 1 από τους 50 τυχερούς, που θα κερδίσουν επισκευές σε μικροζημιές του αυτοκινήτου τους.
Οι επισκευές μικροζημιών στο αυτοκίνητο για τους νικητές θα γίνουν στο event FixingΤime_Anytime που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας!

Στο χώρο του event θα υπάρχει live μουσική, φαγητό, παιδότοπος και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους.

Τα είδη ζημιάς που επισκευάζονται είναι:

1. Επισκευή μερών οχημάτων χωρίς τη βαφή (PDR), σε επιφάνειες στις οποίες δεν έχουν γίνει στο παρελθόν εργασίες φανοποιΐας - βαφής και το μέγεθος της ζημιάς δεν ξεπερνά τη διάμετρο ενός κέρματος των δύο ευρώ.
2. Επισκευή μερών οχημάτων με τοπική βαφή (DR), σε επιφάνειες στις οποίες δεν έχουν γίνει στο παρελθόν εργασίες φανοποιΐας - βαφής και το μέγεθος της ζημιάς δεν ξεπερνά τα 30 εκατοστά.
3. Καθαρισμός θαμπών φαναριών.

Περισσότερα στοιχεία για τον διαγωνισμό θα βρεις εδώ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου