10 Μαΐ 2018

Τροχαίο Κηφισού: Εκτός από μεθυσμένος ο οδηγός της νταλίκας κυκλοφορούσε παράνομα;!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο οδηγός της μοιραίας νταλίκας που προκάλεσε το φοβερό τροχαίο χθες τα ξημερώματα στον Κηφισό, εκτός από μεθυσμένος, φαίνεται να έχει κάνει παρατυπίες στα χαρτιά του οχήματος.

Το τρομερό τροχαίο συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης 9/5, όταν η νταλίκα που οδηγούσε ο 64χρονος με κατεύθυνση από Πειραιά προς Λαμία, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και παρέσυρε δύο αυτοκίνητα. Το αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμών των δύο οδηγών των αυτοκινήτων και ο σοβαρός τραυματισμός μιας γυναίκας που ήταν συνοδηγός σε ένα εξ αυτών. 

Αν ισχύουν όσα διαδίδονται για το περιεχόμενο της δικογραφίας, ο κατά τα άλλα "επαγγελματίας" οδηγός, εκτός από το γεγονός ότι στο αλκοτέστ αποδείχτηκε πως είχε πιει αρκετά πάνω από το όριο, κυκλοφορούσε τη μοιραία νταλίκα με άδεια κυκλοφορίας, πινακίδες και ασφαλιστήριο που αντιστοιχούν σε άλλο όχημα! 

Επιπλέον, σύμφωνα με την αστυνομία, σε έλεγχο της τροχαίας πριν από 2 μήνες ο ίδιος οδηγός είχε υποπέσει στην ίδια παράβαση, καθώς είχε εντοπιστεί και τότε σε αλκοτέστ να είναι λίγο πάνω από το όριο και του είχε επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο.

Στον οδηγό της νταλίκας ασκήθηκε από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για ένα αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος και τέσσερα πλημμεληματικού βαθμού.

Το κακούργημα αφορά τη διατάραξη ασφαλείας συγκοινωνιών από την οποία προήλθε θάνατος και τα πλημμελήματα είναι αυτά της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά συρροή, σωματικής βλάβης από αμέλεια, παράνομης χρήσης γνήσιου πιστοποιητικού και οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ εντός δύο ετών από προηγούμενη παράβαση.

Βάσει της δικογραφίας, οι πληροφορίες φαίνεται να συγκλίνουν στο ότι η μοιραία νταλίκα κυκλοφορούσε με πινακίδες, άδεια κυκλοφορίας και ασφαλιστήριο που αντιστοιχούν σε άλλο όχημα.  
Κάτι που αν επαληθευτεί, ο 64χρονος κυκλοφορούσε ανασφάλιστος! 

Με αυτό το σενάριο τις αποζημιώσεις που θα προκύψουν θα κληθεί να καλύψει το Επικουρικό Κεφάλαιο, το οποίο στη συνέχεια ότι ποσό καταβάλει θα το απαιτήσει από τον υπαίτιο οδηγό.

Στο συγκεκριμένο περιστατικό, επειδή δεν έχουμε να κάνουμε απλά με ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα, αλλά πρόκειται για έναν "επαγγελματία" οδηγό που κυκλοφορούσε εγκληματικά στους δρόμους, επιβάλλεται να επιβληθεί η αυστηρότερη δυνατή ποινή στον 64χρονο οδηγό της νταλίκας προς παραδειγματισμό όλων.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου