23 Ιουλ 2018

Cosmote Insurance: Σε λειτουργία η νέα Online πλατφόρμα ασφάλισης της Cosmote

Σε λειτουργία τέθηκε επίσημα η νέα ασφαλιστική πλατφόρμα COSMOTE Insurance. Πρόκειται για την online πλατφόρμα ασφάλισης με την υποστήριξη της Cosmote, η λειτουργία της οποίας είχε ανακοινωθεί λίγους μήνες πριν.

Το site αν και αναμένεται να λειτουργήσει αυτόνομο στην τοποθεσία cosmoteinsurance.gr, ωστόσο λειτουργεί προσωρινά μέσω του επίσημου site της Cosmote στο www.cosmote.gr/insurance.


Η online ασφαλιστική πλατφόρμα της COSMOTE Insurance, μέχρι στιγμής φαίνεται να συνεργάζεται με συγκεκριμένες μόνο ασφαλιστικές εταιρίες (και όχι όλες τις εταιρίες της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς). 

Οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν πρόγραμμα για ασφάλιση αυτοκινήτου, ασφάλιση υγείας και ασφάλιση κατοικίας.

Στην ασφάλιση αυτοκινήτου η COSMOTE Insurance παρέχει τη δυνατότητα ασφάλισης μέσω των εξής συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιριών: Interamerican, Εθνική Ασφαλιστική, Eurolife, Anytime, Ergo, Alllianz, AXA, AIG, Ιντερσαλόνικα, Prime, Interlife, Ατλαντική Ένωση, Interasco και Mondial Assistance.

Μέσω του www.cosmote.gr/insurance, οι καταναλωτές έχουν την επιλογή να επιλέξουν προγράμματα ασφάλισης υγείας μέσω των εταιριών Interamerican και Eurolife.  Τέλος, στην ασφάλιση κατοικίας διαθέτει ασφαλιστικά προγράμματα των εταιριών Anytime και AXA.

Η συγκεκριμένη ασφαλιστική πλατφόρμα έρχεται να προστεθεί ως ένα εναλλακτικό κανάλι προώθησης ασφαλιστικών προγραμμάτων και μένει να αποδειχθεί στην πράξη τι αποδοχή θα έχει από το κοινό και πόσο θα βελτιώσει τα νούμερα των ασφαλιστικών εταιριών που συνεργάζονται με την Cosmote.

Πρόσθετες Παροχές

Σε σχετική ενότητα στο site της cosmote.gr/insurance, η COSMOTE αναφέρει κάποιες πρόσθετες παροχές υπό τη μορφή bonus/'δώρων' στους καταναλωτές, κάτι που έχει ωστόσο προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στον ασφαλιστικό κλάδο, καθώς αποτελούν αθέμιτες πρακτικές. Συγκεκριμένα στο site αναφέρει:

"Tο COSMOTE Insurance απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές που αναζητούν ανταγωνιστικές τιμές ασφάλισης με υπηρεσίες υψηλής αξίας", αναφέρεται στο site και προστίθεται:

"Αποκλειστικά στους πελάτες COSMOTE εξασφαλίσαμε συνεργασίες που προσφέρουν:

✓ Έκπτωση έως 5% από την Allianz για ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής
✓ Έκπτωση έως 20% από την Intersalonica για ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής
✓ Συμμετοχή σε κλήρωση 50 δωροεπιταγών Γερμανός αξίας 100 ευρώ από την Εθνική Ασφαλιστική για ασφάλεια αυτοκινήτου
✓ Δωρεάν ασφάλιση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού κατοικίας (TV, laptop, tablet, pc) μέχρι 2.500 ευρώ από την ΑΧΑ στην περίπτωση ασφάλισης αυτοκινήτου ή μηχανής

Η διαδικασία ταυτοποίησης του COSMOTE πελάτη ολοκληρώνεται εύκολα & γρήγορα μέσω αποστολής κωδικού μιας χρήσης (One time PIN)."


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου