23 Ιουλ 2018

INTERAMERICAN: Υποστήριξε τη «χρυσή» Παιδική Χορωδία Rosarte στη Νότιο Αφρική

Την εξαιρετική παιδική χορωδία Rosarte των πολλών διεθνών διακρίσεων συνόδευσε ασφαλιστικά και φέτος η INTERAMERICAN, σε μια ακόμη συμμετοχή και διάκρισή της. Η εταιρεία υποστήριξε με χορηγία ταξιδιωτικής ασφάλισης την πολυμελή αποστολή της χορωδίας στη 10η Χορωδιακή Ολυμπιάδα, που οργανώθηκε στις 5 και 6 Ιουλίου στη Νότιο Αφρική (10th World Choir Games,Tshwane), με συμμετοχή χορωδιών από 56 χώρες. Τη χαρά αυτής της εκπροσώπησης της χώρας από τη Rosarte, που τέθηκε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, μεγιστοποίησε η κατάκτηση δύο χρυσών μεταλλίων.

Τη χορωδία καθοδήγησε η διακεκριμένη μαέστρος Ρόζη Μαστροσάββα, με τη συνοδεία της Τζένης Σουλκούκη στο πιάνο. Η Rosarte έχει, ήδη, στο ιστορικό της δύο χρυσά μετάλλια από προηγούμενες Ολυμπιάδες, του 2008 στην Αυστρία και του 2014 στη Λετονία.

Τα 47 «χρυσά» παιδιά της χορωδίας, η μαέστρος και οι λοιποί συνοδοί καλύφθηκαν από την INTERAMERICAN με ένα πλήρες πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης για νοσηλεία, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, υγειονομική διακομιδή, ατύχημα, δαπάνες μετακινήσεων παθόντων και συγγενικών προσώπων, κλοπή αποσκευών και καθυστέρηση, αστική ευθύνη έναντι τρίτων κ.λπ. καλύψεις.

Η εταιρεία, εκτός της παιδικής χορωδίας Rosarte την οποία έχει υποστηρίξει και στην προηγούμενη ολυμπιακή συμμετοχή της, είναι παρούσα ως χορηγός σε πολλές χορωδιακού χαρακτήρα μουσικές εκδηλώσεις με πιο χαρακτηριστική την αφιερωμένη στον Μίκη Θεοδωράκη, κατά τον Φεβρουάριο του 2017 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη συμμετοχή 300 χορωδών – 10 χορωδιών από όλη την Ελλάδα. Ο Πολιτισμός, τα Γράμματα και οι Τέχνες αποτελούν πεδίο αναφοράς της έμπρακτης υπευθυνότητας της INTERAMERICAN ως συνιστώσες της ποιότητας ζωής.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου