4 Οκτ 2023

Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη: Στήριξε τον θεσμό “Greece Race for the Cure”

Η ομάδα της Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη έδωσε δυναμικά το «παρών» στο Greece Race for the Cure

Η ομάδα της Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη έδωσε δυναμικά το «παρών» στο Greece Race for the Cure, τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση που πραγματοποιείται στην Ελλάδα για κοινωνικό σκοπό.

Με κεντρικό μήνυμα  «Μαζί πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού» και 44.000 δρομείς, τo Greece Race for the Cure πραγματοποιήθηκε για 15η χρονιά από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» με την έγκριση της οργάνωσης Think Pink Europe® σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη, χάρη στη δυναμική παρουσία δεκάδων εργαζομένων της που συμμετείχαν στον Αγώνα Δρόμου (5km) και στη διαδρομή περιπάτου (2km), συνέβαλε στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού με τον καλύτερο τρόπο.

Με το παράδειγμά τους, οι άνθρωποι της Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη υπογράμμισαν την αξία της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και της αλληλοϋποστήριξης για ένα θέμα που αφορά συνολικά την κοινωνία.

Βοηθώντας τους ανθρώπους να παραμένουν πάντα “Έτοιμοι για Ζωή”, η ομάδα της Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό δράσεων και φορέων με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο, με απώτερο στόχο τη δημιουργία μιας ποιοτικότερης και πιο βιώσιμης καθημερινότητας για όλους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου