10 Οκτ 2023

Η ομάδα της Affidea στο 15ο Greece Race for the Cure

Η ομάδα της Affidea συμμετείχε στον συμβολικό αγώνα δρόμου και περιπάτου ενάντια στον καρκίνο του μαστού Greece Race for the Cure® και στήριξε τη 15η επετειακή διοργάνωση του Συλλόγου «Άλμα Ζωής»

Η ομάδα της Affidea συμμετείχε στον συμβολικό αγώνα δρόμου και περιπάτου ενάντια στον καρκίνο του μαστού Greece Race for the Cure® και στήριξε τη 15η επετειακή διοργάνωση του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023, στο Ζάππειο.

Πρόκειται για έναν αγώνα – θεσμό που πραγματοποιείται σε 150 πόλεις σε όλον τον κόσμο και έχει έναν πολύτιμο στόχο: την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση όλων για τον καρκίνο του μαστού.

H ομάδα της Affidea, με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό της, έδωσε το "παρών" στον αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και στον περίπατο 2 χιλιομέτρων, για να μεταδώσει δυνατά το μήνυμα πως ΜΑΖΙ είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού. Οι εργαζόμενοι συμμετέχοντες του Ομίλου διαγνωστικών και δερματολογικών κέντρων Affidea αγκάλιασαν την πρωτοβουλία, έβαλαν τα αθλητικά τους παπούτσια και έστειλαν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης, αισιοδοξίας και ελπίδας ενάντια στον καρκίνο του μαστού!

Το Greece Race for the Cure®, η μεγαλύτερη εκδήλωση με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα, διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και την έγκριση της οργάνωσης Think Pink Europe.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου