4 Οκτ 2023

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Νέα προτιμολογημένα πακέτα ασφάλισης περιουσίας


Σε μια πρωτοβουλία ενίσχυσης του ρόλου της στον τομέα των ασφαλίσεων περιουσίας προχωρά η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, με τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου προτιμολογημένου πλαισίου κάλυψης για ιδιοκτήτες ή μισθωτές κατοικιών, επιχειρήσεων και μικρά τουριστικά καταλύματα.

Σε μια εποχή που η έντονη σεισμικότητα και η κλιματική αλλαγή έχουν οδηγήσει σε μεγάλη αύξηση των καταστροφικών κινδύνων, οι ασφαλίσεις αποτελούν καίριο παράγοντα προστασίας της περιουσίας.

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ αντιλαμβανόμενη και προσαρμοζόμενη στα νέα δεδομένα και θέλοντας να καλύψει τις επιθυμίες και ανάγκες των πελατών της, παρέχει μέσα από 8 νέα προτιμολογημένα προγράμματα ασφάλισης περιουσίας, ευρεία κάλυψη παροχών και ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.

Ειδικότερα, λαμβάνοντας υπόψη της το νέο μέτρο παροχής έκπτωσης στον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝ.Φ.Ι.Α) για ασφαλισμένες κατοικίες, η εταιρία ανέπτυξε το νέο πακέτο ασφάλισης «Εστία», καλύπτοντας το κτίριο της κατοικίας, το οποίο περιλαμβάνει τις απαραίτητες καλύψεις πυρός, σεισμού και καιρικών φαινομένων.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί μέρος της στρατηγικής προτεραιότητας της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ για τη διεύρυνση των προγραμμάτων της στον τομέα των ασφαλίσεων περιουσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα ασφάλισης επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε με τον ασφαλιστή σας.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου