9 Απρ 2014

Μείωση ασφαλίστρων από την Ορίζων Ασφαλιστική

Η ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ λαμβάνοντας υπόψη την γενικότερη οικονομική κατάσταση και τις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς προχώρησε σε μεσοσταθμική μείωση 5% των ασφαλίστρων του βασικού της πακέτου κλάδου αυτ/των, ενώ παραμένουν ανταγωνιστικά τα ασφάλιστρα των προαιρετικών καλύψεων αυτ/του.

Ομοίως η ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ προχώρησε σε μεσοσταθμική μείωση 7% των ασφαλίστρων της αστικής ευθύνης σκαφών αναψυχής, ενώ παράλληλα προσφέρει την κάλυψη και σε επαγγελματικά, μη περιηγητικά σκάφη, με ένα άκρως ανταγωνιστικό τιμολόγιο.
Τα νέα μειωμένα τιμολόγια ισχύουν από 01.05.2014 .
Εν τω μεταξύ, από τον Ιανουάριο, η Εταιρία διευρύνοντας την συνεργασία της με αντασφαλιστικούς οίκους, αύξησε σημαντικά το όριο αναλήψεως του κλ. πυρός για εμπορικούς και βιομηχανικούς κινδύνους, προσδοκώντας αύξηση της παραγωγής της, με στοχευμένες κινήσεις.
Σύμφωνα με δήλωση του εμπορικού Διευθυντού της Εταιρίας κ. Χρήστου Κατσάκου <<πρόθεση της Εταιρίας, είναι ο σχεδιασμός και η διάθεση ολοκληρωμένων retail ασφαλιστικών προγραμμάτων, με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα για όλους τους κλάδους ασφαλίσεων, η πλήρης εκμετάλλευση ηλεκτρονικών και μηχανογραφικών εφαρμογών, οι οποίες διευκολύνουν την συνεργασία με διαμεσολαβούντες και η ευελιξία στην ανάληψη ή στην συμμετοχή σε ασφαλίσεις εμπορικών και βιομηχανικών κινδύνων >>.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου