19 Ιαν 2016

MetLife: Διευρύνει τον ηγετικό της ρόλο στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά

Παρά τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά σήμερα, και παρά την ύφεση, την ανεργία, τη μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος, και τους περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων, η MetLife διευρύνει τον ηγετικό της ρόλο στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Η νέα παραγωγή ασφαλίστρων της MetLife για το 2015 παρουσίασε σημαντική αύξηση της τάξης του 19%, ενώ ο συνολικός κύκλος εργασιών της εταιρίας αυξήθηκε κατά 8,5%.

Αυτή η επίδοση της MetLife έχει σαν αποτέλεσμα τη διεύρυνση του μεριδίου αγοράς της στη περιοχή του 13,7% από 11.8% που ήταν το 2014.

Ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της MetLife, Δημήτρης Μαζαράκης, δήλωσε σχετικά «Αυτή η δυναμική πορεία είναι το αποτέλεσμα των στρατηγικών μας επιλογών οι οποίες έχουν δημιουργήσει εκείνες τις προϋποθέσεις που μας επιτρέπουν να ξεπερνάμε με επιτυχία τις δυσκολίες, να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες, και τελικά να διευρύνουμε τον ηγετικό μας ρόλο στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά. Καθοριστικός παράγοντας σε αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα είναι οι άνθρωποι μας. Ιδιαίτερα όμως θέλω να συγχαρώ τους ασφαλιστές μας οι οποίοι επιδεικνύουν σταθερή προσαρμοστικότητα σε ένα περιβάλλον που μεταβάλλεται συνεχώς, γεγονός το οποίο μας διαφοροποιεί από τις επικρατούσες τάσεις ύφεσης και συρρίκνωσης και μας επιτρέπει να συνεχίζουμε δυναμικά να παρέχουμε εξελιγμένα καινοτόμα προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των ασφαλισμένων μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου