16 Αυγ 2016

Έκπτωση 25% για τα ημιαυτόνομα οχήματα από την Allianz


Η Allianz  Γαλλίας δημιούργησε μια μοναδική προσφορά για τα ημιαυτόνομα οχήματα, με ειδική έκπτωση έως και 25% στα ασφάλιστρα, αποτελώντας την πρώτη εταιρία στη Γαλλία που προσφέρει τη συγκεκριμένη έκπτωση για ημιαυτόνομα οχήματα. Ήδη, περίπου 2000 οδηγοί από τον περασμένο Μάϊο έχουν ανταποκριθεί στο συγκεκριμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα της Allianz και σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλοι. 

Σύμφωνα με την Allianz, 9 στα 10 τροχαία ατυχήματα συμβαίνουν εξαιτίας ανθρώπινου λάθους. Το ποσοστό αυτό μπορεί να μειωθεί δραματικά με τα ημιαυτόνομα οχήματα, τα οποία εξοπλίζονται με συστήματα φρεναρίσματος για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, αυτόματου παρκαρίσματος, και cruise control που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε οδηγού. Τα συστήματα αυτά σύντομα θα φέρουν επανάσταση στην αυτοκινητοβιομηχανία, βοηθώντας στην ασφαλέστερη οδήγηση και στο να μειωθεί το κόστος αποζημιώσεων για τις ασφαλιστικές εταιρίες.

"Έχουμε υψηλές προσδοκίες για όλες αυτές τις νέες τεχνολογίες. Όπως δείχνουν ευρωπαϊκές μελέτες, θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέλιξη της ασφαλούς οδήγησης, που αποτελεί μια από τις προτεραιότητες της Allianz για πολλά χρόνια" δήλωσε ο Francois Nedey, προϊστάμενος στο τμήμα Underwriting της Allianz Γαλλίας.

Μέχρι το 2035, υπολογίζεται ότι περίπου 30% των οχημάτων θα είναι μερικώς ή πλήρως αυτόματα, σύμφωνα με μελέτη υπό την επίβλεψη της εταιρείας συμβούλων Oliver Wyman. Η Allianz θα υποστηρίξει όλη αυτή την προσπάθεια, μεταφέροντας τα οφέλη που θα προκύψουν στους πελάτες της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου