20 Οκτ 2016

Εθνική Ασφαλιστική: Βραβείο για το Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» και το «Χώρο Ιστορικής Μνήμης 1941-1944»

Αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά το ήθος και τις αρχές της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Εθνική Ασφαλιστική βραβεύτηκε για τη συμβολή της στον Πολιτισμό και ειδικότερα για τη λειτουργία των χώρων «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» και «Χώρος Ιστορικής Μνήμης 1941-1944», στην Κοραή 4.

Συγκεκριμένα, η ηγέτιδα εταιρία στο χώρο του ασφαλιστικού γίγνεσθαι, συμμετείχε στο διαγωνισμό "Hellenic Responsible Business Awards 2016", όπου βραβεύτηκε στην κατηγορία Πολιτισμός/Αθλητισμός. Η Εθνική Ασφαλιστική κέρδισε το τρίτο βραβείο (bronze) της συγκεκριμένης κατηγορίας, για το Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» όπου φιλοξενεί μία σειρά από εκθέσεις αξιόλογων καλλιτεχνών, χωρίς εμπορική εκμετάλλευση και το «Χώρο Ιστορικής Μνήμης 1941-1944», ένα μοναδικό μνημείο ανοικτό στο κοινό, αφιερωμένο στην περίοδο της κατοχής.

Στην επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Οκτωβρίου, το βραβείο για λογαριασμό της Εταιρίας, παρέλαβε ο πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Χριστόφορος Σαρδελής, ενώ στην εκδήλωση παρέστη και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος κ. Σταύρος Κωνσταντάς.

Είναι σαφές ότι οι δράσεις της Εθνικής Ασφαλιστικής στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης δεν αποτελούν μόνο αναπόσπαστο κομμάτι των επιχειρηματικών της επιλογών, αλλά βρίσκονται πολύ ψηλά στις προτεραιότητές της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου