20 Φεβ 2018

ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική: Διήμερο ταξίδι και εκδήλωση βράβευσης συνεργατών Στερεάς Ελλάδος

Ένα ξεχωριστό διήμερο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι συνεργάτες Στερεάς Ελλάδος της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική στην Καλαμπάκα, στις 10 & 11 Φεβρουαρίου 2018.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική σε συνεργασία με τις Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Σταμάτη, πραγματοποίησε εκδήλωση, η οποία περιλάμβανε τις βραβεύσεις των συνεργατών της Στερεάς Ελλάδος, την ενημέρωση τους για τα νέα προγράμματα της και την κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας .

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές ξενοδοχείο Αμαλία, τα στελέχη της ΔΥΝΑΜΙΣ είχαν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στους συνεργάτες τους, να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν για τα νέα δεδομένα της ασφαλιστικής αγοράς.

Κατά την εναρκτήρια ομιλία του ο κ. Iωάννης Σταμάτης, Σύμβουλος Διοίκησης Ανάπτυξης Πωλήσεων της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, έδωσε έμφαση στην ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια η εταιρία με τους συνεργάτες της.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «H ΔΥΝΑΜΙΣ, με την προσωποκεντρική πολιτική ανάπτυξης που εφαρμόζει, έχει δημιουργήσει μία ξεχωριστή σχέση με τους συνεργάτες και τους πελάτες της. Η εταιρία στηρίζεται σε εσάς και αναγνωρίζει τη συμβολή σας στη δημιουργία μίας ισχυρής ασφαλιστικής που αναπτύσσεται, πετυχαίνει τους στόχους της και προοδεύει. Το 2017 ήταν μία ακόμη επιτυχής χρονιά για τη ΔΥΝΑΜΙΣ, που κατέγραψε υψηλή κερδοφορία. Και βέβαια, το θετικό αυτό αποτέλεσμα μετακυλίεται και στους συνεργάτες.»

O Επιχειρησιακός & Τεχνικός Διευθυντής της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, κ. Κίμων – Ρεϊνίερ Ευσταθόπουλος, μίλησε στους συνεργάτες για την αναπτυξιακή πορεία της εταιρίας, την αύξηση των οικονομικών της μεγεθών το 2017 και τους επόμενους στόχους της.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Το 2017, για μία ακόμη χρονιά συνεχίσαμε να επενδύουμε σε νέους επιστήμονες, πραγματοποιήσαμε εκπαιδεύσεις στο υφιστάμενο προσωπικό και επενδύσαμε σε νέες τεχνολογίες και μηχανογραφικά συστήματα, διασφαλίζοντας την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών στους συνεργάτες μας. Παράλληλα, η ΔΥΝΑΜΙΣ προχώρησε στην αγορά ενός νέου πολυτελούς κτηρίου, στο Μαρούσι, επί της Λ.Κηφισίας, στο οποίο θα στεγάσει τα γραφεία της και τις υπηρεσίες της, εντός του 2018. Προτεραιότητα μας για το νέο έτος είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της τεχνολογίας και η ισχυροποίησης της θέσης της ΔΥΝΑΜΙΣ και στους λοιπούς κλάδους.»

Η κα. Νίκη Κριτσωτάκη, Υποδιευθύντρια Παραγωγής της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, ενημέρωσε τους συνεργάτες για τα νέα προϊόντα λοιπών κλάδων και τις αλλαγές που πραγματοποίησε η εταιρία, καθιστώντας ακόμα πιο ελκυστικά τα προγράμματα της.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της επισήμανε:
«Τα προϊόντα λοιπών κλάδων θα αποτελέσουν τον πυρήνα ανάπτυξης για αυτή τη χρονιά και φροντίσαμε να τα κάνουμε ακόμα πιο ανταγωνιστικά.

Το Dynamis Home Flex περιλαμβάνει την βασική κάλυψη FLEX και αποτελεί την καλύτερη βάση για να διαμορφώσετε από κοινού με τον πελάτη το πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες του προσθέτοντας πακέτα προαιρετικών καλύψεων.

Το Dynamis Loan, είναι ειδικά σχεδιασμένο για ενυπόθηκες κατοικίες, ενώ η κορωνίδα των προγραμμάτων είναι το Dynamis Home Premium που παρέχεται στις μόνιμες κατοικίες χωρίς απαλλαγές.»

Από την πλευρά του ο κ. Θεόδωρος Λιώκης, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας, μέσα από μια σύντομη ανάλυση των πυλώνων της επιστήμης του Marketing, ενημέρωσε τους συνεργάτες για την ευρύτερη στρατηγική της εταιρίας αλλά και για τις επιμέρους ενέργειες προώθησης της στην ευρύτερη περιοχή της Στερεάς Ελλάδος, που στόχο έχουν να αυξήσουν το brand awareness της ΔΥΝΑΜΙΣ και κατά συνέπεια να διευκολύνουν τις πωλήσεις των συνεργατών.

Η ΔΥΝΑΜΙΣ αναγνωρίζοντας την προσφορά των συνεργατών της στην πρόοδο και την ανάπτυξη της, προχώρησε στις ανάλογες βραβεύσεις συνεργατών.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου