1 Φεβ 2018

Επιτέλους! Βαριά "καμπάνα" 12.000 ευρώ σε μεθυσμένο οδηγό για τροχαίο με τραυματισμό!

Ιδιαίτερα αυστηρές ήταν οι συνέπειες για ένα μεθυσμένο οδηγό στον Βόλο, όταν πριν λίγες ημέρες προκάλεσε τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα πέρα από υλικές ζημιές και τον τραυματισμό ενός 5χρονου παιδιού.

Στον ασυνείδητο 40χρονο οδηγό ασκήθηκε δίωξη και πέρασε από Αυτόφωρο που πρώτη φορά στα χρονικά επιβλήθηκαν τόσο σοβαρές ποινές για τα αδικήματα της απλής σωματικής βλάβης, της οδήγησης υπό την επήρεια μέθης και την οδήγηση χωρίς δίπλωμα. Συγκεκριμένα, του επιβλήθηκαν για τις σωματικές βλάβες 4 μήνες φυλάκιση και 3.000 ευρώ πρόστιμο, για την οδήγηση υπό την επήρεια μέθης 1.200 ευρώ πρόστιμο και τρία χρόνια φυλάκιση και για την οδήγηση χωρίς δίπλωμα φυλάκιση ενός έτους. Οι ποινές είναι εξαγοράσιμες προς πέντε ευρώ ημερησίως, ενώ η εξαγορά, τα πρόστιμα και τα δικαστικά έξοδα που του επιβλήθηκαν ανεβάζουν το ποσό που πρέπει να πληρώσει σε περισσότερα από 12.000 ευρώ. Σε περίπτωση μάλιστα που δεν καταβληθούν τα χρήματα θα περάσει το κατώφλι της φυλακής.

Το περιστατικό συνέβη απόγευμα πριν λίγες ημέρες στο κέντρο του Βόλου, όταν ένας 40χρονος οδηγός κινούμενος επί της οδού Ιωλκού, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και προσέκρουσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Εκείνη την στιγμή ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα βρισκόταν ένα αγοράκι 5 ετών που περίμενε να περάσει το δρόμο απέναντι,  με αποτέλεσμα να τραυματιστεί (ευτυχώς) ελαφρά. 

Όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς της Τροχαίας που έφτασαν στο σημείο του ατυχήματος, ο 40χρονος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα ενώ σε έλεγχο αλκοτέστ που του έγινε, έδειξε 1,75mg/l αλκοόλ στον οργανισμό του!



Σε ενδιαφέρουν:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου