1 Φεβ 2018

Eurolife Partners : Το νέο Portal συνεργατών της Eurolife ERB

Ο νέος προορισμός στο ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού Eurolife 2.0 είναι γεγονός.

Η Eurolife ERB συνεχίζοντας δυναμικά την υλοποίηση έργων που δίνουν ώθηση στο ταξίδι που ξεκίνησε ο Όμιλος στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού Eurolife 2.0, παρουσιάζει το νέο portal των συνεργατών του με την ονομασία Eurolife Partners.

Το Eurolife Partners αποτελεί έναν διαδικτυακό χώρο με μοναδικές δυνατότητες και πλεονεκτήματα που δημιουργήθηκε με βάση τις πραγματικές και σύγχρονες ανάγκες των συνεργατών της Eurolife ERB. Πρόκειται για ένα νέο, σύγχρονο ψηφιακό εργαλείο για τη δημιουργία του οποίου αξιοποιήθηκαν οι πιο σύγχρονες τεχνολογίες, εφαρμόστηκαν τα πιο υψηλά στάνταρ/ πρότυπα ασφάλειας και ακολουθήθηκε πρωτότυπη μεθοδολογία. Βασικός στόχος του portal είναι η περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών και της εμπειρίας εξυπηρέτησης των πελατών και των συνεργατών του Ομίλου. 

Σε αυτό το πλαίσιο, το portal προσφέρει στους χρήστες του μια σειρά από καινοτόμες λύσεις με γνώμονα την ευελιξία, την αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα στην αξιοποίηση των δεδομένων. Παράλληλα, η νέα αυτή έξυπνη εφαρμογή ασφάλισης παρέχει εύκολη πρόσβαση από διάφορες συσκευές, επιτυγχάνοντας γρήγορη και απρόσκοπτη διαδικασία ασφάλισης και εξυπηρέτησης.

Ειδικότερα, οι βασικές λειτουργίες του portal περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Ευελιξία
  • Σύνδεση με τους συνεργάτες από οπουδήποτε
  • Ηλεκτρονική υπογραφή πελάτη και συνεργάτη
  • Quick Quotation (Γρήγορη Προσφορά)
Αυτοματισμός
  • Συντομεύσεις γρήγορης πρόσβασης
  • Φόρτωση και μεταφόρτωση δικαιολογητικών
  • Εύκολη πλοήγηση
  • Αποθήκευση εργασιών προς επεξεργασία σε δεύτερο χρόνο
Αποτελεσματικότητα
  • Καθοδήγηση κατά την πρώτη χρήση
  • Dashboard συνεργατών
Αξιοποίηση Δεδομένων
  • Συνεχής βελτίωση των λειτουργιών μέσα από τα δεδομένα που εισάγονται στο σύστημα
Η πρώτη ενότητα του Eurolife Partners που τίθεται άμεσα σε λειτουργία αφορά την κατηγορία της ασφάλισης Υγείας, ενώ σταδιακά μέσα στο 2018 θα λανσάρονται και οι υπόλοιπες ενότητες και κατηγορίες του portal με επόμενη το Αυτοκίνητο.

Ο κ. Σωτήριος Ματσιούλας, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Εργασιών & Εξυπηρέτησης της Eurolife ERB δήλωσε: «Το Εurolife Partners αποτελεί μια εφαρμογή με αμέτρητες δυνατότητες και τον πρώτο μεγάλο σταθμό του ψηφιακού μετασχηματισμού του Ομίλου. Το ταξίδι της επιτυχίας είναι στο χέρι μας και αυτό είναι μόνο η αρχή. Καθώς συνεχίζουμε να οδηγούμε τις εξελίξεις στον κλάδο, προγραμματίζουμε να παρουσιάζουμε σταδιακά προϊόντα και υπηρεσίες που θα μας οδηγήσουν δυναμικά στη νέα εποχή και την περαιτέρω ανάπτυξη της Eurolife ERB».


Σε ενδιαφέρουν:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου