14 Φεβ 2018

Ευρωπαϊκή Πίστη: Δημιουργία ασφαλιστικής συνείδησης και υπευθυνότητας [animated videos]

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη της συνεχούς ενημέρωσης για την αναγκαιότητα της ασφάλισης και έχοντας την πεποίθηση ότι η ασφαλιστική συνείδηση είναι αποτέλεσμα εκπαίδευσης και καλλιέργειας κουλτούρας υπευθυνότητας, δημιούργησε πρόσφατα ένα animated promotional video για την ασφάλιση της κατοικίας.

Μέσω του συγκεκριμένου video με τίτλο «Τρεις Αλήθειες, Ένας Μύθος και η Λύση», η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει ως στόχο όχι μόνο να αναδείξει στην Ελληνική κοινωνία την αξία της ασφάλισης περιουσίας, αλλά και να καταστήσει σαφές ότι χωρίς ασφάλιση, το σπίτι μας δεν μας ανήκει.

Στο διάρκειας 2,5 λεπτών animated video, επικοινωνείται στον καταναλωτή η σημασία της προστασίας του σπιτιού του, το οποίο περικλείει όχι μόνο τις αναμνήσεις του παρελθόντος αλλά και τα όνειρα για τη ζωή που θέλει να χτίσει. Ταυτόχρονα επισημαίνεται η αλήθεια, ότι όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν ένα σπίτι κατανοούν πλήρως την ανάγκη της απόκτησής του καταβάλλοντας για την αγορά του ένα μεγάλο ποσό, αλλά δεν κατανοούν την ανάγκη της ασφάλισής του, ιδιαίτερα όταν αυτή κοστίζει πιο φθηνά από όσο κανείς θα μπορούσε να φανταστεί. Και η αλήθεια αυτή, ενέχει τον κίνδυνο να χαθούν  μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα όσα χτίζονται για μια ζωή.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, στο πλαίσιο της ψηφιακής της στρατηγικής για το 2018, σχεδιάζει σειρά ενημερωτικών ενεργειών με τη μορφή animated promotional videos που έχουν ως στόχο, τόσο να αφυπνίσουν τον καταναλωτή όσο και να αποτελέσουν χρήσιμο εργαλείο για το Δίκτυο Πωλήσεών της.

Με την ενέργεια αυτή, η Ευρωπαϊκή Πίστη δημιουργεί νέους διαύλους επικοινωνίας με την κοινωνία αξιοποιώντας τα σύγχρονα μέσα της διαδικτυακής εποχής.




To video είναι διαθέσιμο στο www.europaikipisti.gr (πατήστε εδώ), στο YouTube κανάλι της Εταιρίας (πατήστε εδώ) και στη σελίδα της στο Facebook (πατήστε εδώ).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου