7 Μαρ 2018

Anytime: Ένα δώρο υγείας για τη Γυναίκα με την ασφάλιση αυτοκινήτου

Η κοινωνική υπευθυνότητα χαρακτηρίζει την Anytime, που αναλαμβάνει συνεχώς ενδιαφέρουσες σχετικές πρωτοβουλίες, αφού η δημιουργία αξίας για την κοινωνία αποτελεί βασικό στοιχείο της εταιρικής κουλτούρας και αποστολής στο ευρύτερο πλαίσιο υπευθυνότητας της INTERAMERICAN.

Η Anytime, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, υπενθυμίζει πόσο σημαντική για την κοινωνική ευημερία και πρόοδο είναι η Γυναίκα και βέβαια, η υγεία της. Η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα προχωρεί σε μια ουσιαστική πρωτοβουλία, παρέχοντας σε κάθε άτομο που θα ασφαλίσει το αυτοκίνητό του με πρόγραμμα Anytime, από τις 8 έως και τις 11 Μαρτίου, μια ψηφιακή μαστογραφία (αν πρόκειται για άνδρα, έχει τη δυνατότητα να μεταβιβάσει την παρεχόμενη διαγνωστική εξέταση όπου επιθυμεί). Συγκεκριμένα, η Anytime ως χορηγός «ανοίγει τις πόρτες» των ιδιόκτητων υποδομών της INTERAMERICAN γι’ αυτή την εξέταση, με μαστογράφο ψηφιακής τεχνολογίας τελευταίας γενιάς, στην ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC (Δορυλαίου 24, πλατεία Μαβίλη) και στο νέο πολυϊατρείο MEDIFIRST, στο βόρεια προάστια (Λεωφ. Κηφισίας 16 & Χαλεπά 1, Μαρούσι).

Η ιδέα υπηρετεί την πολιτική πρόληψης που ακολουθούν INTERAMERICAN και Anytime για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό των κινδύνων, η οποία άλλωστε έχει ήδη αναπτυχθεί και στον τομέα της οδικής ασφάλειας. Έτσι, η Anytime παρέχει αυτόματα τη δυνατότητα ψηφιακού έλεγχου του μαστού στους νέους πελάτες που θα ασφαλιστούν online κατά το εν λόγω τετραήμερο, αρκεί να εισαγάγουν κατά τη διαδικασία ασφάλισης στην ιστοσελίδα της, στο πεδίο κωδικού προσφοράς, των κωδικό WOMENSDAY.

Η ποιότητα ζωής για κάθε πελάτη, για κάθε γυναίκα, είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια ασφάλιση και η αξία της ζωής, για την Anytime και την ΙΝΤERAMERICAN, αναγνωρίζεται κυρίως με τη φροντίδα της υγείας. Ειδικότερα, ο προληπτικός έλεγχος και η έγκαιρη διάγνωση μπορούν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού. Επισημαίνεται πως, σύμφωνα με στοιχεία που παραθέτει ο Σύλλογος «Άλμα Ζωής», στη χώρα μας εντοπίζονται ετησίως περί τα 6.000 νέα περιστατικά.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου