5 Μαρ 2018

Σάλος για Δήμητρα Ματσούκα: Τράκαρε χωρίς να έχει ασφάλεια και επιχείρησε να διαφύγει


Σάλο επικριτικών σχολίων έχει προκαλέσει το τροχαίο ατύχημα της γνωστής ηθοποιού Δήμητρας Ματσούκα. Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, μετά το τροχαίο επιχείρησε να διαφύγει από το σημείο, ενώ όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια το αυτοκίνητο που οδηγούσε ήταν ανασφάλιστο!

Σύμφωνα με το site Nantiareport.gr στο οποίο φαίνεται να πρωτοδημοσιεύτηκε η είδηση, το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Νέου Κόσμου το βράδυ της Παρασκευής, όταν η ηθοποιός για άγνωστη αιτία έπεσε με το αυτοκίνητό της πάνω σε άλλο I.X.. Ο οδηγός του άλλου οχήματος μέσα στο οποίο επέβαινε και ένα ανήλικο παιδάκι ξαφνιάστηκε από το τρακάρισμα. 

Από τη σύγκρουση δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η ηθοποιός μετά το συμβάν προσπάθησε να διαφύγει με το αυτοκίνητό της.
Αμέσως επιδόθηκε σε ελιγμούς για να διαφύγει αλλά άλλοι οδηγοί που ήταν δίπλα της την εμπόδισαν και τότε κατέβηκε από το αμάξι της και προσπάθησε να διαφύγει με τα πόδια. Βέβαια ούτε αυτό κατέστη δυνατό γιατί την σταμάτησαν.

Μετά από λίγη ώρα έφτασε στο σημείο δύναμη της τροχαίας η οποία διαπίστωσε ότι η ηθοποιός δεν είχε ασφαλίσει το αυτοκίνητό της. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι είχε ξεχάσει να ανανεώσει την ασφάλεια. Της επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ πρόστιμο, ενώ της αφαιρέθηκαν το δίπλωμα και η άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.

Πάντως σύμφωνα με το δημοσίευμα η ηθοποιός δεν υποβλήθηκε σε αλκοτέστ για να διαπιστωθεί αν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου