14 Ιουλ 2022

Αυτοκίνητο: Νέα εφαρμογή με αποστολή sms για τον έλεγχο ΚΤΕΟ

Μια νέα εφαρμογή που θα ενημερώνει με αποστολή sms για τον έλεγχο ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου του θα έχει κάθε πολίτης στη διάθεσή του τις επόμενες μέρες

Μια νέα εφαρμογή που θα ενημερώνει με αποστολή sms για τον έλεγχο ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου του θα έχει κάθε πολίτης στη διάθεσή του τις επόμενες μέρες.

Η εφαρμογή έρχεται να συμπληρώσει τις ψηφιακές υπηρεσίες που θα μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιεί μέσω του κινητού του τηλεφώνου, σε συνέχεια της ηλεκτρονικής μεταβίβασης αυτοκινήτου καθώς και την αστυνομική ταυτότητα και το δίπλωμα αυτοκινήτου στο κινητό.

Οι ψηφιακές υπηρεσίες στο κινητό έρχονται να αναβαθμίσουν το επίπεδο εξυπηρέτησης των πολιτών και να απλοποιήσουν τις διαδικασίες όπως τόνισε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θοδωρής Λιβάνιος. Ειδικότερα, στο πλαίσιο συζήτησης του 5ου "InvestGR Forum 2022: A New Greece Emerges" που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens, ο κ. Λιβάνιος έκανε λόγο για το σημαντικό κομμάτι της ωρίμανσης μεγάλων ψηφιακών έργων και υλοποίησής τους από το Ταμείο Ανάκαμψης, μιλώντας «για ιστορική ευθύνη, ώστε να αξιοποιηθεί κατάλληλα προς όφελος της οικονομίας και των Ελλήνων πολιτών».



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου