>

Ο Asfalistroulis σε καλωσορίζει!

Μέσα από το ιστολόγιο αναλαμβάνει να σε ενημερώσει για όλα τα νέα της ασφαλιστικής αγοράς, όλα τα ασφαλιστικά προγράμματα, καθώς και χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες για κάθε ασφαλιστικό θέμα.

Eurolife FFH: Ασφαλιστικά προγράμματα και λύσεις για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Αξία έχει να βλέπεις την επιχείρησή σου να μεγαλώνει με ασφάλεια - Ασφαλιστικά προγράμματα και λύσεις για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις από την Eurolife FFH

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Νέες δωρεάν καλύψεις ασφαλιστηρίων συμβολαίων Κλάδου Αυτοκινήτου

Η Μινέττα Ασφαλιστική ανακοινώνει την ενσωμάτωση δύο νέων δωρεάν καλύψεων που προστίθενται άμεσα σε όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτου

5 Ανακαινίσεις για την Ενεργειακή Αναβάθμιση της κατοικίας σας και τα κόστη τους

5 ιδέες ανακαίνισης για την ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας σας

“Νοιάζομαι για το παιδί μου”: Πρόγραμμα για την ψυχική υγεία του παιδιού και της οικογένειας από NN Hellas και Ινστιτούτο Prolepsis

Το πρόγραμμα “Νοιάζομαι για το παιδί μου” από το Ινστιτούτο Prolepsis και την NN Hellas, αποσκοπεί στην προαγωγή της ψυχικής υγείας παιδιού και οικογένειας

Συνεταιριστική Ασφαλιστική: Στηρίζει το ερευνητικό έργο του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική στηρίζει την ερευνητική ομάδα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (Democritus Racing Team-DRT) και την εξέλιξη του μονοθεσίου της

Ευρωπαϊκή Πίστη: Νέα προγράμματα “Future Plan” και “Smart Invest” συνδεδεμένα με επενδύσεις

Μια νέα γενιά προγραμμάτων Ασφάλισης Ζωής, συνδεδεμένα με επενδύσεις (Unit Linked), τα οποία ανταποκρίνονται αποτελεσματικά τόσο στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών, όσο και στις σύνθετες χρηματοοικονομικές προκλήσεις, σχεδίασε και διαθέτει η Ευρωπαϊκή Πίστη

Interamerican: Επεκτείνεται στο χώρο της πρωτοβάθμιας Υγείας με νέο Medifirst στο Περιστέρι

Ένα νέο κέντρο πρωτοβάθμιας φροντίδας έρχεται να προστεθεί στο δίκτυο Υγείας Interamerican, 20 χρόνια μετά τα εγκαίνια του 1ου Μedifirst στον Άλιμο

31 Ιουλ 2024

Πρόγραμμα Αναγνώρισης και Επιβράβευσης ERGO: Η επιβράβευση εξαιρετικών επιδόσεων στο εταιρικό της DNA

Η ERGO Ασφαλιστική τίμησε τους εργαζομένους της μέσω του ετήσιου Προγράμματος Αναγνώρισης και Επιβράβευσης, για τη συμβολή τους στην επίτευξη των εταιρικών στόχων

Η ERGO Ασφαλιστική τίμησε τους εργαζομένους της μέσω του ετήσιου Προγράμματος Αναγνώρισης και Επιβράβευσης, για τη συμβολή τους στην επίτευξη των εταιρικών στόχων και τις επικροτούμενες συμπεριφορές που επέδειξαν την περσινή χρονιά.

Η ERGO, εδώ και 4 χρόνια, υλοποιεί το Πρόγραμμα Αναγνώρισης και Επιβράβευσης, υποστηρίζοντας τη στρατηγική της επιδίωξη να αποτελεί εργοδότη επιλογής. Σκοπός του προγράμματος είναι να προβάλλει τα εξαιρετικά επιτεύγματα και τις επικροτούμενες συμπεριφορές των ανθρώπων της, να τους αναγνωρίζει και να τους επιβραβεύει.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο CEO της ERGO, Ερρίκος Μοάτσος, τόνισε ότι "μέσω του Προγράμματος Αναγνώρισης και Επιβράβευσης, μας δίνεται η δυνατότητα να επιβραβεύσουμε την αριστεία, τα εξαιρετικά επιτεύγματα και την ιδιαίτερη συμβολή των ανθρώπων μας στη συνολικότερη πορεία της εταιρείας προς την κορυφή. Η αναγνώριση της συνεισφοράς στην πράξη, εκτός από διαδικασία επιβράβευσης, αποτελεί κίνητρο για όλους μας να επιδιώκουμε διαρκώς το καλύτερο, οδηγώντας έτσι την εταιρεία όλο και ψηλότερα. Η επίτευξη εξαιρετικών επιδόσεων και υποδειγματικών συμπεριφορών είναι στο εταιρικό μας DNA."

Στη συνέχεια η Διευθύντρια Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Βίκυ Τσιάκα, δήλωσε: "Είμαστε πολύ περήφανοι που κάθε χρόνο βραβεύουμε όλο και περισσότερους συναδέλφους και ιδιαίτερα φέτος που ο αριθμός των βραβεύσεων ανήλθε στις 18, 9 ομαδικές και 9 ατομικές. Για ακόμα μια χρονιά, η υλοποίηση του προγράμματος αποτελεί περίτρανη απόδειξη ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε μεγαλύτερης αξίας αποτελέσματα. Θα ήθελα να απευθύνω συγχαρητήρια όχι μόνο στους σημερινούς μας βραβευθέντες, αλλά και σε όλες και όλους όσοι εργάζονται ομαδικά, με ενθουσιασμό και δέσμευση, επιδιώκοντας να ενισχύουν την ERGO με ιδέες και δράσεις που οδηγούν προς την επιτυχία."

Η εκδήλωση έκλεισε με ένα ωραίο cocktail γεύμα στους χώρους της εταιρείας.





24 Ιουλ 2024

Εθνική Ασφαλιστική: Δύο Εθνικές, μία Ομάδα!

Η Εθνική Ασφαλιστική δίπλα στην Εθνική μας Ομάδα Μπάσκετ σε όλη τη διάρκεια της εντυπωσιακής της προσπάθειας που της χάρισε το εισιτήριο για το Παρίσι

Η Εθνική Ασφαλιστική, ως Υπερήφανος Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, ήταν δίπλα στην Εθνική μας κατά την προετοιμασία, αλλά και κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής προσπάθειας που της χάρισε το εισιτήριο για το Παρίσι. Και θα συνεχίσει να είναι δίπλα της, γιατί στις καρδιές μας είναι πάντα νικήτρια!

«Καλάθι» στα social

Κατά τη διάρκεια των φιλικών, των ημιτελικών και των τελικών αγώνων του Προολυμπιακού Τουρνουά μπάσκετ η Εθνική Ασφαλιστική μέσω των social media της Εταιρίας ήταν εκεί, κρατώντας ενήμερο το φίλαθλο κοινό, γύρω από τις κατακτήσεις της «επίσημης αγαπημένης» μας.

Στο πλαίσιο αυτό, και με σκοπό την ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος των ημερών και της διάδρασης με το κοινό, πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός μας στο Instagram, όπου πάνω από 28.000 συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία κάνοντας like και tag έναν φίλο τους, να διεκδικήσουν διπλά εισιτήρια για τις συγκεκριμένες αθλητικές διοργανώσεις. Συγκεκριμένα, οι τυχεροί νικητές του διαγωνισμού, κατόπιν κλήρωσης, κέρδισαν συνολικά 14 δωρεάν εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα με το Πουέρτο Ρίκο (16/7), που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, και 40 εισιτήρια για τον ημιτελικό αγώνα με τη Σλοβενία (6/7) και τον τελικό αγώνα με Κροατία (7/7), που διεξήχθησαν στην Αθήνα.


Διαγωνισμοί στη σελίδα μας στο Instagram @ethniki.asfalistiki
Διαγωνισμοί στη σελίδα μας στο Instagram @ethniki.asfalistiki


Από το Πεκίνο, στο Παρίσι
🗼

Δεκαέξι ολόκληρα χρόνια μετά τη συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ ανδρών στο Πεκίνο το 2008, η Εθνική μας ετοιμάζεται να αγωνιστεί και πάλι στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση, αρχικά στη γαλλική πόλη Λιλ.

Η τελική 12άδα του Βασίλη Σπανούλη θα αποτελείται από τους: Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Παπαγιάννης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ντίνος Μήτογλου, Τόμας Ουόκαπ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης και Νίκος Χουγκάζ.

17 Ιουλ 2024

Groupama Ασφαλιστική: Παρουσιάζει τις καινοτόμες εφαρμογές Groupama Road Help και myZen Road Help

Groupama Road Help

Εξελίσσοντας συνεχώς τις υπηρεσίες της, η Groupama Ασφαλιστική παρουσιάζει τις εφαρμογές Groupama Road Help και myZen Road Ηelp οι οποίες παρέχουν μία αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης στους ασφαλισμένους της στην περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης.

Οι εφαρμογές Groupama Road Help και myZen Road Ηelp έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να προσφέρουν στον ασφαλισμένο οδηγό άμεση βοήθεια με τις λιγότερες απαιτούμενες ενέργειες από την πλευρά του στην περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης. Βασικό χαρακτηριστικό των δύο εφαρμογών είναι ότι ο ασφαλισμένος μπορεί να στείλει μέσω αυτών στην εταιρεία οδικής βοήθειας την τοποθεσία του περιστατικού, άμεσα και με ακρίβεια, χωρίς να απαιτείται να καλέσει στο τηλεφωνικό κέντρο.


εφαρμογές Groupama Road Help και myZen Road Ηelp οι οποίες παρέχουν μία αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης στους ασφαλισμένους της στην περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης

Ο ασφαλισμένος επιλέγει, μέσα από ένα εύκολο στη χρήση μενού, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει (ατύχημα, άδεια μπαταρία, πρόβλημα με τα ελαστικά ή άλλη βλάβη) και ένας εκπρόσωπος της οδικής βοήθειας επικοινωνεί τάχιστα μαζί του, ενώ παράλληλα δρομολογούνται και οι ανά περίπτωση κατάλληλες διαδικασίες. Με αυτόν τον τρόπο, οι εφαρμογές Groupama Road Help και myZen Road Ηelp καταργούν την ανάγκη τηλεφωνικής κλήσης από τον ασφαλισμένο και την ενδεχόμενη αναμονή σε ένα τηλεφωνικό κέντρο. Επιπρόσθετα, με την καταχώριση του περιστατικού στο σύστημα της Οδικής Βοήθειας, ο ασφαλισμένος λαμβάνει με SMS ή Viber ένα link, μέσω του οποίου μπορεί να παρακολουθεί live την πορεία του οχήματος εξυπηρέτησης καθώς και τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξης.

Οι δύο νέες εφαρμογές της Groupama Ασφαλιστικής, οι οποίες σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, είναι διαθέσιμες δωρεάν για smartphones με λογισμικό Android και iOS. Με τη νέα αυτή ψηφιακή υπηρεσία, η Groupama Ασφαλιστική, επιβεβαιώνει, για ακόμα μια φορά, τη διαχρονική της δέσμευση για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες της.

15 Ιουλ 2024

Interasco: Νέος Υποδιευθυντής Υποκαταστήματος Β. Ελλάδος

Η Interasco AEΓΑ, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Αλέξανδρο Στοϊκό, από τη θέση του Υποδιευθυντή Πωλήσεων Υποκαταστήματος Β. Ελλάδος

Η Interasco AEΓΑ, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της από την 1/7/2024 με τον κ. Αλέξανδρο Στοϊκό, από τη θέση του Υποδιευθυντή Πωλήσεων Υποκαταστήματος Β. Ελλάδος, ο οποίος πρόκειται να συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω ενίσχυση και ενδυνάμωση του δυναμικού της εταιρείας.

Ο κ. Α. Στοϊκός έχει σπουδάσει Γεωπληροφορική και Τοπογραφία, ενώ παράλληλα διαθέτει δωδεκαετή επαγγελματική εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων. Ξεκίνησε την πορεία του στις πωλήσεις στον ασφαλιστικό χώρο, έχει εμπειρία στον κλάδο του internet marketing και έχει διατελέσει ως κορυφαίο στέλεχος στην ανάπτυξη των πωλήσεων της εταιρείας Carglass.

Από  τη νέα του θέση,  θα αναλάβει τη συνέχιση του επιτυχούς επιχειρηματικού πλάνου της Interasco, καθώς και την περαιτέρω ανάπτυξη των πωλήσεων αλλά και των νέων στόχων της εταιρείας.

Σε δήλωσή του ο κ. Κάρολος Σαΐας Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco, καλωσόρισε τον κ. A. Στοϊκό στην οικογένεια της Interasco και του ευχήθηκε καλή αρχή και καλό ξεκίνημα στα νέα του καθήκοντα.




10 Ιουλ 2024

Περισσότερα από 1.000 Groupama Safety Boxes σε δημοφιλείς παραλίες

H Groupama Ασφαλιστική επιστρέφει και φέτος στις παραλίες με τα ειδικά σχεδιασμένα Groupama Safety Boxes, προσφέροντας μια έξυπνη και ασφαλή λύση σε όσους θέλουν να απολαύσουν το μπάνιο τους χωρίς άγχος

H Groupama Ασφαλιστική επιστρέφει και φέτος στις παραλίες με τα ειδικά σχεδιασμένα Groupama Safety Boxes, προσφέροντας μια έξυπνη και ασφαλή λύση σε όσους θέλουν να απολαύσουν το μπάνιο τους χωρίς άγχος. Τα 1.030 Groupama Safety Boxes έχουν τοποθετηθεί τόσο σε γνωστές παραλίες στην Αττική όσο και σε αγαπημένους νησιωτικούς προορισμούς.

Στα ειδικά σχεδιασμένα κουτιά οι λουόμενοι μπορούν να αποθηκεύσουν με ασφάλεια τα προσωπικά τους αντικείμενα, όπως τα κλειδιά, το πορτοφόλι και το κινητό τηλέφωνο. Το κλειδί του Groupama Safety Box είναι αδιάβροχο και οι λουόμενοι μπορούν να το έχουν συνέχεια μαζί τους, ακόμα και ενώ κολυμπούν.


Τα Groupama Safety Boxes εξασφαλίζουν κι αυτό το καλοκαίρι ξέγνοιαστες και ασφαλείς στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης στην παραλία, με την οικογένεια ή τους φίλους

Τα Groupama Safety Boxes εξασφαλίζουν κι αυτό το καλοκαίρι ξέγνοιαστες και ασφαλείς στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης στην παραλία, με την οικογένεια ή τους φίλους.

Καλό καλοκαίρι, με ασφάλεια!




8 Ιουλ 2024

INTERLIFE: Αύξηση Παραγωγής Ασφαλίστρων 8,82% το Α’ Εξάμηνο 2024

Σημαντική αύξηση κατά 8,82% στην Παραγωγή Ασφαλίστρων σημείωσε το πρώτο εξάμηνο του 2024 η INTERLIFE Ασφαλιστική

Σημαντική αύξηση κατά 8,82% στην Παραγωγή Ασφαλίστρων σημείωσε το πρώτο εξάμηνο του 2024 η INTERLIFE Ασφαλιστική.

Συνολικά, το ύψος της Παραγωγής Α’ Εξαμήνου 2024 της Εταιρίας ανήλθε στα 51.115.817€ έναντι 46.973.117 € του αντιστοίχου περσινού χρονικού διαστήματος.

Συγκεκριμένα η ανοδική αύξηση επήλθε στους ακόλουθους Κλάδους:

  •  Θαλάσσιων, εναέριων και άλλων μεταφορών (8,05%)
  •  Περιουσίας και Λοιπών Ζημιών (14,93%)
  •  Διαφόρων Ατυχημάτων (4,58%)
  •  Αστικής Ευθύνης Οχημάτων (8,05%)
  •  Λοιποί Κλάδοι Ασφάλισης (6,81%)

Ο Στόλος των ασφαλισμένων οχημάτων το πρώτο εξάμηνο του 2024, έφθασε τα 462.557 οχήματα (αύξηση 4,83% έναντι 31/12/2023), ανεβάζοντας το ποσοστό μεριδίου αγοράς που κατέχει η Εταιρία στο 6,52%.

Επισημαίνεται ότι, η σχέση συμμετοχής μεταξύ των Εγγεγραμμένων Ασφαλίστρων του Κλάδου Αστικής Ευθύνης Οχημάτων και των Λοιπών Κλάδων κατά Ζημιών, διαμορφώθηκε σε 50,42% - 49,58%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η INTERLIFE Ασφαλιστική δραστηριοποιείται στις Γενικές Ασφαλίσεις με σταθερή ανοδική πορεία εδώ και 33 χρόνια και με μοναδικό κανάλι διανομής ένα ευρύ Δίκτυο Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών σε όλη την Χώρα.

Σχολιάζοντας την αύξηση Παραγωγής Ασφαλίστρων Α’ Εξαμήνου 2024 ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α. Ιωάννης Παν. Βοτσαρίδης δήλωσε:
«Οι υψηλές παραγωγικές επιδόσεις που καταγράφει η Εταιρία το 2024 επιβεβαιώνουν την αναπτυξιακή δυναμική της INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α. και την φέρνουν πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου της να ξεπεράσει σε Παραγωγή Ασφαλίστρων τα 100 εκατ.€ το 2024».