21 Ιουλ 2014

Νέα μείωση ασφαλίστρων από την AIG με την απόφαση της να μείωσει το Δικαίωμα Συμβολαίου

Σε μείωση του δικαιώματος συμβολαίου στον κλάδο ασφάλισης αστικής ευθύνης αυτοκινήτου προχωρεί η AIG γεγονός που σημαίνει μείωση του τελικού ασφαλίστρου που καταβάλλει ο ασφαλισμένος.

H AIG θέλοντας να επιβραβεύσει τους πελάτες της για την εμπιστοσύνη που της έχουν δείξει, αποφάσισε να αξιοποιήσει την κερδοφορία του κλάδου και να προβεί στις παρακάτω αλλαγές:

Μειώνει το Δικαίωμα Συμβολαίου του κλάδου Αυτοκινήτου από 24% που είναι σήμερα σε 15% για τις νέες εργασίες με ημερομηνία έναρξης από 7/7/2014 και έπειτα, ενώ για τις ανανεώσεις η μείωση θα εφαρμοστεί σε όσες έχουν ημερομηνία έναρξης κάλυψης από 1/9/2014 και μετά. Η αλλαγή αυτή μειώνει την τελική τιμή που θα χρειαστεί να καταβάλει ο ασφαλισμένος κατά τουλάχιστον 7% μεσοσταθμικά.

Ενδεικτικά, για κάθε €100 καθαρού ασφαλίστρου ο ασφαλισμένος πληρώνει σήμερα €124 + φόρους, ενώ με την αλλαγή αυτή θα πληρώνει €115 + φόρους. 


Επιπλέον, μεταξύ άλλων θετικών αλλαγών, σημαντικές διαφορές προς το καλύτερο θα παρατηρήσουν οι οδηγοί ηλικίας από 30 έως 40 ετών,  ενώ παράλληλα θα επιβραβεύονται  οι οδηγοί που επιλέγουν ετήσια συμβόλαια, αφού η έκπτωση που τους αναλογεί διαμορφώνεται πλέον στο 10% από το 5% που ήταν προηγουμένως. Σε ό,τι αφορά στις καλύψεις, καταργείται η απαλλαγή στην κάλυψη των φυσικών φαινομένων.

Η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ) εκφράζει την ικανοποίηση της για τη μείωση του Δικαιώματος Συμβολαίου από την AIG και καλεί με την ευκαιρία αυτή και τις υπόλοιπες Εταιρείες, Ελληνικές και Αλλοδαπές, να επανεξετάσουν το θέμα του Δικαιώματος Συμβολαίου και να πάρουν έγκαιρα τις σωστές αποφάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site της AIG .



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου