22 Ιουλ 2014

Allianz: Θα καλύψουμε άμεσα τις ζημιές από τη συντριβή του Boeing στην Ουκρανία

Η Allianz είναι η βασική ασφαλιστική εταιρία του μοιραίου Boeing της Malaysia Airlines που καταρρίφθηκε στην ανατολική Ουκρανία, παρασύροντας στο θάνατο 298 ανθρώπους, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.
Η αξία του αεροσκάφους ανέρχεται περίπου στα 97,3 εκατ. δολάρια, αναφέρει η ασφαλιστική Aon Plc, η οποία παρακολουθεί την αγορά για την κάλυψη αεροπορικών εταιρειών. Σύμφωνα με την ΑΟΝ, η Atrium Underwriting Group είναι η βασική εταιρεία για κάλυψη πολεμικών επιχειρήσεων, η οποία θα μπορούσε να πληρώσει τις αποζημιώσεις σε περίπτωση που η συντριβή συνδεθεί με τρομοκρατία.
“Ως βασικός ασφαλιστής της Malaysia Airlines για το σώμα του αεροσκάφους και την κάλυψη αστικής ευθύνης, η Αllianz Global Corporate & Specialty συμπαρίσταται στον πελάτη της και θα τον καλύψει εξ ολοκλήρου το συντομότερο δυνατό”, δήλωσε η Jacqueline M. Maher, εκπρόσωπος της Allianz. “Είναι πολύ νωρίς να σχολιάσουμε το τραγικό αυτό γεγονός, καθώς οι λεπτομέρειες δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εκφράσουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια σε όλους όσους επηρεάστηκαν από τη συντριβή”. Η Liz O’Rourke της εταιρίας Atrium αρνήθηκε να σχολιάσει.
Υπενθυμίζεται ότι η Allianz ήταν επίσης o κύριος ασφαλιστής του αεροσκάφους της Malaysia Airlines που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό στις 8 Μαρτίου 2014.
(Πηγή: Nextdeal.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου