24 Ιουλ 2015

Εθνική Ασφαλιστική: Διαγωνισμός Full - Είμαι Full of life!

Υποδεχτείτε το καλοκαίρι με Full διάθεση, μαζί με την Εθνική Ασφαλιστική!

Η Εθνική Ασφαλιστική σας καλωσορίζει με το πλήρες πρόγραμμα Υγείας Full και σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στον καλοκαιρινό της διαγωνισμό, για να κερδίσετε όμορφα δώρα!

Θα μας βρείτε στην Astir Beach Βουλιαγμένης από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 7.00 το απόγευμα κάθε μέρα!

Εκεί μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό και να κερδίσετε τα εξής δώρα: 3 tablet - Samsung Galaxy Tab4 8.0’’ T335 LTE και 1 Διανυκτέρευση για δύο άτομα (σε δίκλινο Grande Deluxe sea view δωμάτιο) στο Astir Beach Βουλιαγμένης (Astir Palace Βουλιαγμένης / Ξενοδοχείο Arion Resort & Spa), στην οποία συμπεριλαμβάνονται φόροι, πρωινό και δείπνο για δύο άτομα στο κυρίως εστιατόριο του ξενοδοχείου. Η διανυκτέρευση μπορεί να πραγματοποιηθεί το διάστημα από 01/10/2015 έως 31/12/2015, καθημερινή ή σαββατοκύριακο, βάσει διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

Ο διαγωνισμός διαρκεί 3 μήνες Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο 2015 και θα αναδείξει 4 νικητές μέσα από 4 κληρώσεις που θα γίνουν 31 Ιουλίου, 31 Αυγούστου, 29 Σεπτεμβρίου και 30 Σεπτεμβρίου. Στην τελευταία κλήρωση λαμβάνουν μέρος και οι 3 νικητές των προηγούμενων κληρώσεων που έχουν κερδίσει το tablet, ενώ ο τελικός νικητής κερδίζει τη διανυκτέρευση για 2 άτομα.


Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.  

Για να δείτε τους όρους του διαγωνισμού
πατήστε εδώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου