30 Ιουλ 2015

Generali: Στο πλευρό πελάτων και συνεργατών όσον αφορά την αύξηση του φόρου ασφαλίστρων

Η Generali με την παρακάτω εγκύκλιό της ενημερώνει για τις  ενέργειες υποστήριξης των συνεργατών και των πελατών της σε συνέχεια της αύξησης του φόρου ασφαλίστρων:
Η ταχύτητα των εξελίξεων και των σημαντικών αλλαγών που βιώνει η χώρα αλλά και η αγορά μας, δοκιμάζει τις αντοχές όλων μας και απαιτεί έναν υψηλό βαθμό ευθύνης αλλά και άμεσης προσαρμοστικότητας από κάθε Εταιρία που σέβεται και τιμά τους Συνεργάτες και πελάτες της.
Η Generali, με συνεχή παρουσία στην Ελλάδα για 130 χρόνια και μέλος ενός κορυφαίου ασφαλιστικού οργανισμού, παγκόσμιας εμβέλειας, διαθέτει το κεφάλαιο γνώσης και την τεχνική υποδομή για να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά στο ιδιαίτερο αυτό περιβάλλον.
Σε συνέχεια της ψήφισης του από 15 Ιουλίου Σχεδίου Νόμου που επιβάλει την αύξηση του φόρου επί των ασφαλίστρων σε διαφόρους Κλάδους, σας ενημερώνουμε ότι η Εταιρία έχει προχωρήσει στις παρακάτω ενέργειες, προκειμένου να υποστηρίξει έμπρακτα τους πελάτες και Συνεργάτες της:
  • Μείωση των τρεχόντων ασφαλίστρων των ΕΙΧ κατά 10% και των ΦΙΧ / Αγροτικών κατά 5% για τις νέες εργασίες από τη Δευτέρα 27/07, όπως επίσης και για τις ανανεώσεις από τον Οκτώβριο και μετά. Το παραπάνω ποσοστό μείωσης ισχύει για τα συμβόλαια με εξάμηνο τρόπο πληρωμής, ενώ για τα ετήσια συμβόλαια για τα οποία είχαμε ήδη προχωρήσει σε μείωση 15%, θα ισχύσει επιπλέον μείωση 5%.
  • Διατήρηση των ασφαλίστρων, στις τιμές προ αλλαγής φόρου, των ανανεώσεων Αυγούστου και Σεπτεμβρίου για τον Κλάδο Αυτοκινήτου όπως επίσης και των ανανεώσεων Αυγούστου για όλους τους υπόλοιπους Κλάδους.
  • Μείωση του κόστους της Οδικής Βοήθειας μεγαλύτερη του 10%.
  • Απορρόφηση από την Εταιρία του συνόλου της αύξησης του ΦΠΑ, από 13% σε 23%, που επιβαρύνει τις αποζημιώσεις Υγείας όλων των Νοσοκομειακών μας προγραμμάτων στα Ατομικά Ζωής, διατηρώντας ανεπηρέαστα τα ασφάλιστρα λόγω της συγκεκριμένης μετατροπής.
  • Συνέχιση της αναστολής των ακυρώσεων όλων των Κλάδων μέχρι και τη Δ ευτέρα 3 Αυγούστου.
    Από την επόμενη ημέρα θα ακολουθηθεί η κανονική διαδικασία ακυρώσεων.
Αναγνωρίζοντας τις απαιτήσεις της νέας αυτής εποχής, ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας απέναντι στους Συνεργάτες μας, προχωρώντας σταθερά στη συνεχόμενη αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και των παροχών μας προς τους πελάτες. Ταυτόχρονα, εντατικοποιούμε με κάθε τρόπο (προϊοντικά, οικονομικά, εκπαιδευτικά, μηχανογραφικά) την πρακτική υποστήριξή μας στον κάθε έναν από εσάς που συνδράμει, καθημερινά, στην κοινή μας πορεία και προσπάθεια, διασφαλίζοντας έτσι το παρόν και το μέλλον.
Καλή μας δύναμη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου