9 Μαΐ 2016

Προσφορά ΝΝ Hellas: Δωρεάν ασφάλεια υγείας για τα παιδιά μέχρι τέλος Μαΐου

Μεγάλη προσφορά της ΝΝ Hellas για εσάς και την οικογένειά σας μέχρι τέλος Μαΐου, ασφαλίζοντας δωρεάν την υγεία των παιδιών σας!

Η ΝΝ Ηellas εδώ και 35 χρόνια θέτει εσάς και την οικογένειά σας στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων της. Χάρη στην παγκόσμια εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει, σας προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και παροχές ιδιωτικής ασφάλισης απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.  

Με το πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης NN Direct Health, η NN Hellas εστιάζει ακόμη περισσότερο στη σημασία της στήριξης της σύγχρονης οικογένειας, δημιουργώντας μία μοναδική προσφορά για όλους: Με την ασφάλιση ενός τουλάχιστον ενήλικα, η ΝΝ Hellas προσφέρει εντελώς δωρεάν την ασφάλεια υγείας για τα παιδιά του για τον πρώτο χρόνο ασφάλισης. Μέσω αυτής της μοναδικής προσφοράς, όλοι αποκτούν εύκολη πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας για τους ίδιους αλλά και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Αποκτήστε σήμερα το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας NN Direct Health για εσάς και την οικογένειά σας και  εξασφαλίστε εντελώς δωρεάν την προστασία της υγείας των παιδιών σας για έναν ολόκληρο χρόνο. Η προσφορά αφορά σε όλα τα ανήλικα τέκνα ηλικίας από 3 μηνών έως και 18 ετών και ισχύει για συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Η έκπτωσή σας θα τιμολογηθεί αυτόματα στην αγορά του προγράμματος.

Απαραίτητες προϋποθέσεις

  • Να έχει ολοκληρωθεί η αγορά του προγράμματος ιδιωτικής ασφάλισης NN Direct Health και να εκδοθεί το ασφαλιστήριό σας μέσα στο διάστημα ισχύος της εκπτωτικής προσφοράς.
  • Να υπάρχει τουλάχιστον ένας ασφαλισμένος ενήλικας (19 ετών και άνω) στο ασφαλιστήριο.

Περίοδος ισχύος

Παράταση ισχύος προσφοράς έως 31/05/2016

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο nndirect.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου