12 Μαΐ 2016

Βάλε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου στα μηνιαία σου έξοδα!

Δε χρειάζεται πλέον να πληρώνεις τρίμηνα, εξάμηνα ή ετήσια ασφαλιστήρια. Αντιλαμβανόμαστε ότι οι εποχές έχουν αλλάξει και ο οικονομικός προγραμματισμός είναι πιο σημαντικός από ποτέ.

Επιπλέον περιμένουμε όλοι την έναρξη του ηλεκτρονικού ελέγχου για τα ανασφάλιστα ο οποίος θα φέρει μεγάλα πρόστιμα σε όλους τους οδηγούς που δεν έχουν φροντίσει για την ασφάλεια του αυτοκινήτου τους.


Γιατί λοιπόν να πληρώσεις είτε πρόστιμο για το ανασφάλιστο όχημά σου είτε να συμβεί κάποιο ατύχημα με υπαιτιότητά σου και να έχεις μπλεξίματα με το επικουρικό κεφάλαιο αφού μπορείς να ασφαλίσεις το αυτοκίνητό σου με τον μήνα;


Έχεις πλέον τη δυνατότητα να ορίσεις εσύ το συμβόλαιό σου με ακρίβεια ημέρας ή να επιλέξεις ανάλογα με τα χρήματα που θες να διαθέσεις.


Υστερούν τα μικρής διάρκειας ασφαλιστήρια στις καλύψεις;

Όχι!

Για παράδειγμα στην Hellas Direct, όλα τα προγράμματα είναι τα ίδια ανεξαρτήτως διάρκειας. Στο Essential Covers, το βασικό πρόγραμμα, έχεις Θραύση Κρυστάλλων, Νομική Προστασία και Πλήρη Οδική Βοήθεια.


Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς πλέον για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου! Ασφάλισέ το όσες ημέρες θέλεις χωρίς να πιεστείς οικονομικά!

(Πηγή: blog.hellasdirect.gr)



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου