10 Μαΐ 2016

Volvo: Ο άνθρωπος πάνω απ’ όλα (video)

Μία από τις πιο ανθρωποκεντρικές αυτοκινητοβιομηχανίες, αναμφίβολα είναι η Volvo. Πέρα από την απόλυτη δέσμευση της Σουηδικής εταιρείας, ότι από το 2020 κανένας επιβάτης της δε θα χάνει τη ζωή του μετά από τροχαίο ατύχημα -όσο σοβαρό κι αν είναι – μέσα σε ένα αυτοκίνητο Volvo, δίνει έμφαση στον άνθρωπο, αφού γι’ αυτόν κατασκευάζουν τα αυτοκίνητά της!

"Ο άνθρωπος βρίσκεται πίσω από όλα", όπως λένε χαρακτηριστικά οι Σουηδοί, αλλά και πίσω από τα πολυτελή και ασφαλή αυτοκίνητα που κατασκευάζει η Volvo.

Ο άνθρωπος τα κάνει όλα και εκεί που παράγονται τα αυτοκίνητα της Σουηδικής εταιρείας. Αυτό τονίζεται στο video «Great minds don’t think alike» (τα μεγάλα μυαλά δεν σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο), όπου εργαζόμενοι της Volvo από διαφορετικές χώρες καταγωγής και με διαφορετικές συνήθειες, ετοιμάζονται να αναλάβουν τη θέση τους στην πρωινή βάρδια σε μία μονάδα παραγωγής της Volvo.

Στο τέλος του video, το σύνθημα Made by Sweden αλλάζει και εναλλάσσονται διάφορες χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα MADE BY GREECE!

Δείτε το video:


(Πηγή: Newsauto.gr)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου