5 Μαΐ 2017

Interamerican: Χορηγός ασφάλισης του “Play Learn Enjoy”


Χορηγός ασφάλισης αστικής ευθύνης των οργανωτών του αθλητικού camp "Play Learn Enjoy", όπου αναπτύχθηκε ένα πλούσιο, τετραήμερο πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών, ήταν η INTERAMERCAN.

Η εταιρεία διέθεσε, παράλληλα, για την υποστήριξη των εκδηλώσεων τις υπηρεσίες Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας. Το camp οργανώθηκε από τις 10 έως και τις 13 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ) και η INTERAMERICAN προσέφερε ασφαλιστική κάλυψη για τις δραστηριότητες, στις οποίες συμμετείχαν περί τα 150 παιδιά και 13 προπονητές.

Η διάσταση της άθλησης στην ποιότητα ζωής και την καλή υγεία ενδιαφέρει την εταιρεία στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών κοινωνικής υπευθυνότητας που αναλαμβάνει, αξιοποιώντας και τις επιχειρησιακές δυνατότητες της. Ειδικότερα για παιδιά, η INTERAMERICAN υποστηρίζει τη δημιουργία ευκαιριών ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου για τη διάπλαση τους, με έμφαση στην ανάπτυξη του ομαδικού πνεύματος και της συνεργασίας, της ευεξίας και της δημιουργικής απασχόλησης. 

Το camp "Play Learn Enjoy" έδωσε ανάλογες δυνατότητες στα παιδιά με μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, στίβο, πολεμικές τέχνες, χάντμπολ, διαδραστικά εκπαιδευτικά προγράμματα, yoga kinds και ξιφασκία, υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών, αλλά και τις συμβουλές δημοφιλών αθλητών, όπως οι βετεράνοι του μπάσκετ Δημήτρης Διαμαντίδης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Δήμος Ντικούδης, που επισκέφθηκαν το ΟΑΚΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου