23 Φεβ 2016

Ο ΣΕΜΑ στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος

Την απόφαση να στηρίξουν τα παιδιά που ζουν και μεγαλώνουν στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, έλαβαν τα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ), στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για το 2016.

Ειδικότερα, ο ΣΕΜΑ στηρίζει μια Οικογένεια SOS, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε ηθικό επίπεδο, καλύπτοντας το κόστος προμήθειας αγαθών καθημερινής ανάγκης, καθώς και το κόστος αγοράς σχολικών ειδών και παιχνιδιών. Πλέον, η οικογένεια αυτή θα είναι «Οικογένεια του ΣΕΜΑ», εξασφαλίζοντας τη συμπαράσταση των μελών του Συνδέσμου.

Ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS, κ. Γιώργος Πρωτόπαππας, κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΣΕΜΑ στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, ευχαρίστησε το Σύνδεσμο για την ευαισθησία που επέδειξε και τη συμπαράστασή του στην προσπάθεια που γίνεται για τη στήριξη παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη, αγκαλιάζοντας το έργο του Σωματείου, και ειδικότερα τις ανάγκες μίας εκ των Οικογενειών SOS.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΣΕΜΑ, κ. Γιώργος Καραβίας, υπογράμμισε ότι στις προτεραιότητες του Συνδέσμου παραμένουν οι δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας, ιδιαίτερα σήμερα, που λόγω και της κρίσης πολλοί συνάνθρωποί μας στερούνται ακόμη και τα βασικά - καθημερινά αγαθά.

Η Γενική Γραμματέας του ΣΕΜΑ, κ. Ευγενία Καφφετζή, τόνισε ότι ο Σύνδεσμος έλαβε την απόφαση να στηρίξει τα Παιδικά Χωριά SOS, θέλοντας να σταθεί κοντά σε παιδιά τα οποία στερούνται όχι μόνο τα υλικά αγαθά, αλλά και την αγάπη, καθώς και το χάδι των γονιών τους, προσφέροντάς τους πέρα από την οικονομική στήριξη, μια ζεστή και ανθρώπινη επαφή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου