21 Μαρ 2014

Online τα διαθέσιμα ραντεβού των γιατρών του ΕΟΠΥΥ

Μέσω ειδικής εφαρμογής οι ασφαλισμένοι μπορούν πλέον να δουν online τα διαθέσιμα ραντεβού των συμβεβλημένων γιατρών του ΕΟΠΥΥ σε όλη την επικράτεια.

Μέσα στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ, www.eopyy.gov.gr, και στο σημείο «Διαθέσιμες Ιατρικές Επισκέψεις» οι ασφαλισμένοι μπορούν να βλέπουν τη διαθεσιμότητα σε επισκέψεις των ιατρών και να αναζητήσουν γιατρό στην περιοχή που θέλουν και στην ειδικότητα που επιθυμούν.
Επίσης, οι ασφαλισμένοι έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν έναν συγκεκριμένο ιατρό, με βάση το ονοματεπώνυμο του, και να διαπιστώσουν εάν έχει συμπληρώσει τις 400 επισκέψεις.
Με ανακοίνωσή του ο ΕΟΠΥΥ καλεί για τους συμβεβλημένους ιατρούς να συνεργαστούν και να δηλώνουν τις προγραμματισμένες επισκέψεις τους, προκειμένου να ενημερώνονται οι ασφαλισμένοι για το που μπορούν να βρουν ιατρό.
Οι ασφαλισμένοι για να εξυπηρετήσουν τους ιατρούς στην καταχώρηση των προγραμματισμένων επισκέψεων, κατά την επικοινωνία τους με τους ιατρούς θα πρέπει να δίνουν τα απαραίτητα στοιχεία τους, δηλαδή ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, αριθμό Μητρώου Ασφάλισης και τηλέφωνο επικοινωνίας, προκειμένου να εξυπηρετούνται άμεσα. 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου