6 Ιουν 2014

Ασφάλεια ποδηλάτου: Τι καλύψεις σου προσφέρει και γιατί σου χρειάζεται


Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερος κόσμος επιλέγει το ποδήλατο για τις καθημερινές μετακινήσεις του, αφού αποτελεί μια πιο ευέλικτη, οικονομική και οικολογική λύση, ενώ παράλληλα είναι και μέσο άθλησης και αναψυχής. Ωστόσο, τα αυξανόμενα κρούσματα κλοπών και απρόβλεπτων ατυχημάτων είναι δυνατό να στερήσουν σε κάθε ποδηλάτη τη χαρά για άσκηση και την άνεση στη μετακίνηση.

Τη λύση σε όλα τα παραπάνω έρχεται να δώσει το πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης ποδηλάτου AIG ΠΟΔΗΛΑΤώ, το οποίο προσφέρει τις παρακάτω καλύψεις:

Κλοπή ποδηλάτου
Αποζημιώση για την κλοπή του ποδηλάτου από το σπίτι, το αυτοκίνητο, το γκαράζ ή την αποθήκη εφόσον υπάρχουν ίχνη διάρρηξης και έχει γίνει αναφορά του συμβάντος στην αστυνομία.

Ιδίες Ζημιές του ποδηλάτου

Κάλυψη κάθε τύπου ζημιάς που θα υποστεί το ποδήλατο κατά τη χρήση ή τη μεταφορά του και επηρεάζει τη λειτουργία του.

Οδική βοήθεια

Πανελλαδική & 24ώρη κάλυψη σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, η οποία εξασφαλίζει τη μεταφορά σας σε κάποιο συνεργείο ή στο σημείο έναρξης, π.χ. το σπίτι σας.

Αστική ευθύνη

Σε περίπτωση που προκαλέσετε σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές σε κάποιον τρίτο κατά τη διάρκεια που ποδηλατείτε, υπάρχει κάλυψη της ζημιάς μέχρι και το ποσό των 50.000€.

Προσωπικό ατύχημα



Σε περίπτωση ατυχήματος του ποδηλάτη αποζημιώνεται για:
  • Ιατροφαρμακευτικές δαπάνες έως 1.000€
  • Επισκευή, αντικατάσταση ή αγορά των γυαλιών ή των φακών επαφής σας έως 500€
  • Αποκατάσταση οδοντικής βλάβης έως 500€
  • Επίδομα 2.000€ για τη χρήση του κράνους σε περίπτωση ατυχήματος που θα προκύψει απώλεια ζωής ή μόνιμη ολική ανικανότητα
  • Απώλεια ζωής με 10.000€
  • Μόνιμη ολική ανικανότητα με 10.000€
Ενδεικτικά το κόστος ασφάλισης για ένα ποδήλατο αξίας 150-400€ ξεκινάει από 50€ το χρόνο.

Για να λάβεις προσφορά για το δικό σου ποδήλατο, αλλά και περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείς να επισκεφθείς το site της AIG.

Επιπλέον, μέχρι και τις 27/06/2014, έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις μια δωρεάν ασφάλεια ποδηλάτου και μοναδικά αξεσουάρ, δηλώνοντας συμμετοχή στο μεγάλο διαγωνισμό BIKE GUARD της AIG. Κέρδισε τώρα!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου