24 Μαρ 2015

Εθνική Ασφαλιστική: 48 χιλιάδες νέα συμβόλαια το 2014

Ιδιαιτέρως θετικά μηνύματα «αποπνέει» το 2014 για την Εθνική Ασφαλιστική και τη δράση της στον κλάδο Ζωής – Υγείας. Σε μια δύσκολη περίοδο για την οικονομία και κατά συνέπεια για την ίδια την ασφαλιστική αγορά, η εταιρεία εμφανίζει, σύμφωνα με πληροφορίες του IW, σημαντικές επιδόσεις σε νέες αιτήσεις, οι οποίες για τις ασφαλίσεις Υγείας υπολογίζονται σε 32.000 και για τον κλάδο Ζωής σε 16.000.

Σε σύνολο, τα νέα συμβόλαια εκτιμάται ότι έφθασαν τα 48.000, αριθμός ο οποίος σχολιάζεται από την αγορά ως ιδιαιτέρως υψηλός δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στην οικονομία.
Κι όλα αυτά για μια χρονιά κατά την οποία όπως έχει ήδη αναφέρει το IW, η εταιρεία, ενδεχομένως και σήμερα, να ανακοινώσει θετικά καθαρά αποτελέσματα τα οποία θα αποτυπώνονται σε εννεαψήφιο νούμερο, στοιχείο υγείας για τα οικονομικά της.
Όσο για το 2015, οι στόχοι της διοίκησης φαίνεται πως διαμορφώνουν εκ νέου υψηλά τον πήχη των επιδόσεων, με το στοίχημα αυτή τη φορά να επικεντρώνεται και στον κλάδο Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Οχημάτων, αφού μετά την πλήρη εξυγίανση του χαρτοφυλακίου η εταιρεία προσβλέπει σε ανάπτυξη της παραγωγής της, αλλά και του αριθμού των ασφαλιζόμενων οχημάτων της.
Πρόκειται βέβαια για έναν δύσκολο στόχο, δεδομένου ότι η αγορά κυριολεκτικά κυνηγά τον εαυτό της, διαμορφώνοντας τα ασφάλιστρα σε πολύ χαμηλά επίπεδα, με συγκεκριμένη μερίδα του κλάδου να τιμολογεί αθέμιτα.
(Πηγή: Insuranceworld.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου