8 Σεπ 2016

AXA: Στο πλευρό του Παραολυμπιονίκη Κολύμβησης Γιάννη Κωστάκη στο Ρίο

Η ΑΧΑ υποστηρίζει την προσπάθεια του Παραολυμπιονίκη Κολύμβησης Γιάννη Κωστάκη στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας. Η Εταιρεία είναι υπερήφανος χορηγός του Έλληνα πολυπρωταθλητή από το 2014, στηρίζοντας την συμμετοχή του σε σημαντικές διοργανώσεις όπου έχει διακριθεί με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ο Γιάννης Κωστάκης ασχολείται με τον πρωταθλητισμό και την αγωνιστική κολύμβηση (κατηγορία S3, περιορισμένη κινητικότητα στα κάτω άκρα) από το 1998, ύστερα από ένα τροχαίο συμβάν. Έχει συμμετάσχει ως Μέλος της Εθνικής μας Ομάδας Κολύμβησης σε Πρωταθλήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κατακτώντας πολλά μετάλλια και καταρρίπτοντας 10 παγκόσμια ρεκόρ και 5 ευρωπαϊκά.

Η συμμετοχή του κυρίου Κωστάκη στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ήταν για τον ίδιο ένας μεγάλος στόχος. Με συνεχή προσπάθεια, επιμονή και εντατική προπόνηση κατάφερε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός εντατικού προγράμματος αγώνων, σημειώνοντας επιδόσεις που τον έχουν φέρει στις κορυφαίες θέσεις της Παγκόσμιας κατάταξης και ακολούθως στους Αγώνες στο Ρίο.

Η Λένα Πλαΐτη, Διευθύντρια Επικοινωνίας της AXA, δήλωσε σχετικά: «Αισθανόμαστε μεγάλη υπερηφάνεια που ένας τόσο σημαντικός αθλητής θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Κολύμβησης του 2016. Ο κ. Κωστάκης μάς εμπνέει με τη δύναμη ψυχής του, με την επιμονή και την ισχυρή θέλησή του. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα που αποτελεί έναν σημαντικό πρεσβευτή της μακρόχρονης προσπάθειάς μας να συνεισφέρουμε στη μείωση τροχαίων ατυχημάτων και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο Ρίο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου