27 Σεπ 2016

Generali: Νέα ιστοσελίδα Simple & Smart

Η Generali έχοντας ως στόχο την αξιοποίηση των σύγχρονων μέσων επικοινωνίας που θα στηρίξουν τη μετάβασή της στη νέα Smart & Simple εποχή, εγκαινίασε τη νέα, πλήρως επανασχεδιασμένη ιστοσελίδα generali.gr

Στη νέα ιστοσελίδα έχουν υιοθετηθεί όλες οι σύγχρονες τεχνολογίες και τάσεις της εποχής και είναι προσβάσιμη από τους χρήστες από όποιο μέσο κι αν χρησιμοποιούν: συσκευές tablet, έξυπνα κινητά τηλέφωνα ή desktop.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στη χρηστική αναβάθμιση της σελίδας, στην οποία έχουν ενσωματωθεί σύγχρονα ψηφιακά μέσα για την καλύτερη δόμηση της πληροφορίας και την πιο εύκολη πλοήγηση του χρήστη. Με τη χρήση εικόνας, infography, πινάκων, χρήσιμων tips που προτρέπουν και καθοδηγούν τον χρήστη και άλλων οπτικοακουστικών μέσων, η περιήγηση γίνεται πιο εύκολη, αλλά και πιο ουσιαστική. Παράλληλα, μέσω ενός εύχρηστου μενού, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για την πλήρη γκάμα των προϊοντικών λύσεων που προσφέρει η Generali, να συγκρίνει on-site διαφορετικά προϊόντα για να επιλέξει αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του.

Σκοπός της νέας ιστοσελίδας είναι να αποτελέσει ένα χρηστικό εργαλείο για τους καταναλωτές, καθώς έχουν ενσωματωθεί σε αυτή διάφορες εφαρμογές όπως η ψηφιακή μηχανή αναζήτησης Συνεργατών. Μέσω αυτής, ο επισκέπτης στην σελίδα της εταιρίας, μπορεί εύκολα να βρει το κοντινότερο Γραφείο Πωλήσεων της Generali ή τον κοντινότερο Ασφαλιστικό Σύμβουλο του Ανεξάρτητου Δικτύου Συνεργατών (από κάποιο ύψος χαρτοφυλακίου και πάνω), καθώς και τα σχετικά στοιχεία για πιο άμεση επικοινωνία. Επιπλέον, μέσα από την ενότητα «Εξυπηρέτηση Πελατών», υπάρχει πρόσβαση σε εύχρηστες πληροφορίες, όπως σημεία εξυπηρέτησης, συνεργαζόμενους παρόχους και τα προνόμια και υπηρεσίες που προσφέρονται. Στην ίδια ενότητα έχουν ενσωματωθεί, για την ευκολότερη πρόσβαση των Συνεργατών και πελατών μας, όλες οι ψηφιακές εφαρμογές-apps (OneView) που προσφέρονται από την εταιρία.

Στόχος της Generali είναι η ιστοσελίδα της να εμπλουτίζεται και να αναβαθμίζεται συνεχώς με νέες ψηφιακές υπηρεσίες, ώστε να βελτιστοποιείται η εμπειρία του επισκέπτη. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου