27 Σεπ 2016

Συνεργασία του Ομίλου ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ με την INTERAMERICAN για την ασφάλιση αυτοκινήτων

Σε μια μεγάλη, ενημερωτική εκδήλωση ο Όμιλος ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ και η INTERAMERICAN ανακοίνωσαν την έναρξη πρότυπης συνεργασίας στον κλάδο ασφάλισης αυτοκινήτων. Κατά τη διάρκεια του πανελλαδικού συνεδρίου πωλήσεων του Ομίλου ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, που φιλοξενήθηκε στο αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων της INTERAMERICAN, παρουσιάστηκε το πλαίσιο του «ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Insurance», μιας συνεργασίας πρωτοποριακής για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, που περιλαμβάνει προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου ειδικά σχεδιασμένα από την INTERAMERICAN για τον Όμιλο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ.

Τα συγκεκριμένα προγράμματα ασφάλισης αφορούν στις μάρκες που αντιπροσωπεύει εμπορικά στη χώρα μας ο Όμιλος ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ. Πρόκειται για προγράμματα που λαμβάνουν υπ’ όψιν τα πλεονεκτήματα των μοντέλων, ιδιαίτερα αυτά που αφορούν στα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά συστημάτων οδικής ασφάλειας. Επιπλέον, η συνεργασία των δύο Ομίλων περιλαμβάνει την επανεκπαίδευση για την επαναπιστοποίηση του Δικτύου Πωλήσεων του Ομίλου ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ από το οργανωμένο και αναγνωρισμένο Κέντρο Εκπαίδευσης της INTERAMERICAN.

Η εν λόγω πρότυπη συνεργασία σχεδιάστηκε και υλοποιείται από την EXECUTIVE INSURANCE BROKERS, θυγατρική εταιρεία μεσιτείας ασφαλίσεων του Ομίλου ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, και την INTERAMERICAN.

Τα προγράμματα εκ μέρους της INTERAMERICAN παρουσίασε ο Π. Κούβαλης, Διευθυντής Underwriting Αυτοκινήτου, ενώ τα στελέχη του Ομίλου ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ Δ. Παναγόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής Λιανικής και Π. Ανωγιάτης, Γενικός Διευθυντής της EXECUTIVE INSURANCE BROKERS, παρουσίασαν τον απολογισμό των ασφαλιστικών εργασιών 2013-2016 με έμφαση στην ενιαία εμπορική πολιτική αμοιβών, τα κίνητρα πωλήσεων και την αυξανόμενη διείσδυση ασφαλίσεων. Η συνεργασία INTERAMERICAN - Ομίλου ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ απηχεί τη στρατηγική συμπράξεων που ακολουθούν οι δύο επιχειρήσεις, σε μια εποχή που αυτές είναι απαραίτητες και αποδίδουν ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία στον πελάτη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου