16 Σεπ 2016

Η Allianz Ελλάδος στο Navarino Challenge 2016


Με την πολύτιμη υποστήριξη της Allianz Ελλάδος για 3η συνεχή χρονιά, άλλο ένα Navarino Challenge στέφθηκε με επιτυχία.

Το φετινό Navarino Challenge ήταν πλουσιότερο από ποτέ σε συμμετοχές και αθλητικές δραστηριότητες και η Allianz Ελλάδος ήταν εκεί ως επίσημος χορηγός αλλά και με την πολυπληθή της αθλητική ομάδα, Allianz Greece Running Team. Με 60 εκπρόσωπους του Ανθρώπινου Δυναμικού της και του Δικτύου Πωλήσεων, η ομάδα της Allianz ξεχώρισε στους αγώνες τρεξίματος, στα 5, 10 και 21 χλμ και μαζί με σχεδόν 2.000 συμμετέχοντες απ’ όλο τον κόσμο, μετέφερε το μήνυμα της άθλησης και της υγιεινής διατροφής.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του φετινού Navarino Challenge, ξεκίνησε το Σάββατο το πρωί στην Πύλο με την κολύμβηση, το stand up paddling και την ιστιοπλοΐα. Μετά από τα θαλάσσια αγωνίσματα, σειρά είχε το άθλημα του boccia, με τη δυναμική υποστήριξη της ομάδας της Allianz Ελλάδος. Στο γήπεδο μπάσκετ της Costa Navarino, οι αθλητές της εθνικής ομάδας boccia, Χρήστος Γαλαίος (6η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα) και Χρήστος Κυπριώτης (Πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα), με τη βοήθεια της προπονήτριας Τζένη Ροδίου παρέσυραν το κοινό σε ένα απολαυστικό παιχνίδι. Ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης του boccia, Γρηγόρης Πολυχρονίδης, ο οποίος αγωνιζόταν την ίδια ημέρα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, χάρισε και φέτος την παρουσία του στην εκδήλωση με ένα ξεχωριστό μαγνητοσκοπημένο μήνυμα προς όλους τους συμμετέχοντες.

Στο βραδινό Gala της διοργάνωσης, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας κ. Φιλίππα Μιχάλη, είχε την τιμή να βραβεύσει τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό Κολύμβησης, κ. Νίκο Γέμελο, προπονητή του Αργυρού Ολυμπιονίκη κ. Σπύρου Γιαννιώτη. Με ένα ξεχωριστό βραβείο, οι διοργανωτές του Navarino Challenge τίμησαν την ομάδα της Allianz για τη συμμετοχή της στην παγκόσμια πρωτοβουλία του Ομίλου, Allianz World Run. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η κ. Φ. Μιχάλη «Το Navarino Challenge δεν είναι μόνο μία χορηγική ενέργεια για την Allianz. Εξήντα άνθρωποι της εταιρείας μας, βρισκόμαστε εδώ για να συμμετέχουμε μαζί σας στις δραστηριότητες αυτής της αθλητικής γιορτής, υιοθετώντας έμπρακτα τα όσα αυτή πρεσβεύει».



Το πλούσιο σε άθληση και ομαδικότητα τριήμερο ολοκληρώθηκε την Κυριακή 11/9/2016 με τους αγώνες τρεξίματος, στους οποίους οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να τρέξουν παραλιακά και να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της νοτιοδυτικής Μεσσηνίας. Το σήμα εκκίνησης των αγώνων για άλλη μία χρονιά έδωσε ο διάσημος Ελληνο-αμερικανός υπερμαραθωνοδρόμος, Dean Karnazes, ο οποίος δήλωσε για τη φετινή διοργάνωση: «Με ιδιαίτερη χαρά επέστρεψα για τέταρτη συνεχή χρονιά στην κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού, το «Navarino Challenge» και συνάντησα οικεία πρόσωπα και φίλους που είχα γνωρίσει από τις προηγούμενες χρονιές. Ανάμεσά τους ήταν και οι άνθρωποι της Allianz Ελλάδος που με την πολυπληθή και δυναμική ομάδα τους, έτρεξαν μαζί μου και αγκάλιασαν την διοργάνωση στέλνοντας, σε όλο τον κόσμο, το δικό τους μήνυμα ευαισθητοποίησης για την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου