9 Σεπ 2016

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: National Champion του διαγωνισμού European Business Awards

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική διακρίθηκε στο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό European Business Awards, sponsored by RSM, κατακτώντας την θέση του National Champion στην κατηγορία “Environmental & Corporate Sustainability”.

Περισσότερες από 33.000 επιχειρήσεις από 34 χώρες έλαβαν μέρος στο φετινό διαγωνισμό, 636 από αυτές διακρίθηκαν με τον τίτλο του National Champion, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγεται και η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική και οι οποίες προκρίθηκαν στη δεύτερη φάση για την κατάκτηση του Ruban d’Honneur.

Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής Γεώργιος Μινέτας δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη διάκριση της εταιρίας μας ως National Champion στο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό European Business Awards, ειδικότερα δε λόγω της διάκρισής μας στην κατηγορία “Environmental & Corporate Sustainability”, η οποία αναδεικνύει την ευαισθησία με την οποία λειτουργεί η εταιρεία μας στα θέματα που αφορούν στο περιβάλλον και αντανακλά μέρος από τις εταιρικές μας αξίες και το κοινωνικό μας πρόσωπο».

Ο θεσμός European Business Awards αποτελεί ένα ανεξάρτητο πρόγραμμα διάκρισης επιχειρηματικών βραβείων, ο οποίος δημιουργήθηκε με στόχο την αναγνώριση και επιβράβευση της επιχειρηματικής αριστείας και της προώθησης βέλτιστων πρακτικών και κοινωνικής ευθύνης. Οι αρχές στις οποίες βασίζεται είναι η καινοτομία, η ηθική και η επιτυχία, ενώ είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος εταιρικός διαγωνισμός και υποστηρίζεται από στελέχη με ηγετικό ρόλο στις επιχειρήσεις που εργάζονται, από μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και  από πολιτικές προσωπικότητες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου