16 Σεπ 2016

INTERAMERICAN: Υποστηρικτής του 8ου P.I.C.K. στην Πάτρα


Το ενδιαφέρον της INTERAMERICAN για το αυτοκίνητο υπερβαίνει την ασφαλιστική κάλυψη και, πέρα από την οδική ασφάλεια, για την οποία η εταιρεία έχει αναπτύξει πολυετές πρόγραμμα ενημέρωσης για την αντιμετώπιση των οδικών κινδύνων και τον περιορισμό των τροχαίων δυστυχημάτων, επεκτείνεται και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Έτσι, η INTERAMERICAN είναι υποστηρικτής του 8ου P.I.C.K., του σιρκουί που οργανώνεται στο κέντρο της πόλης της Πάτρας, αποτελεί ετήσιο θεσμό και φέτος θα διεξαχθεί στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου.

Το P.I.C.K. οργανώνεται από το 2009 και αποτελεί τη μοναδική αθλητική εκδήλωση για καρτ στο είδος της στην Ελλάδα. Οι φίλοι του αυτοκινήτου και του θεσμού που θα βρεθούν στην πόλη της Πάτρας θα απολαύσουν για ακόμη μια χρονιά τους συναρπαστικούς αγώνες, θα θαυμάσουν τις ικανότητες των αγωνιζομένων, καθώς και πολλές επιδείξεις.

Η ενεργός, υποστηρικτική παρουσία της INTERAMERICAN θα έχει εκπροσώπηση από το διοικητικό γραφείο Πατρών, από την επικεφαλής Χάρη Μανιατοπούλου και το δυναμικό των 20 συνεργατών και στελεχών που διαθέτει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου