29 Αυγ 2017

Allianz Ελλάδος: Συμμετείχε στο Allianz World Run 2017 για τη στήριξη των Παιδικών Χωριών SOS

Περισσότεροι από 10.000 υπάλληλοι της Allianz από 55 διαφορετικές χώρες, διένυσαν 1,37 εκατομμύρια χιλιόμετρα σε 90 ημέρες ως μέρος του Allianz World Run, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία για δεύτερη συνεχή χρονιά, διατηρώντας το παγκόσμιο ρεκόρ για τη "μεγαλύτερη απόσταση που διανύθηκε ομαδικά με τρέξιμο”.

Σε τοπικό επίπεδο, η ομάδα της Allianz Ελλάδος και της Euler Hermes Hellas, με 100 δρομείς γεμάτους θετική ενέργεια διένυσε 15.000χλμ, κατακτώντας την 32η θέση στην παγκόσμια κατάταξη των ομάδων. Η φιλανθρωπική πρωτοβουλία Allianz World Run 2017, παρακίνησε τους δρομείς της Allianz σε όλο τον κόσμο, να συγκεντρώσουν με την αθλητική τους δραστηριότητα, 500.000 Ευρώ τα οποία θα διατεθούν σε δωρεές για τη διεθνή οργάνωση Παιδικά Χωριά SOS.

"Είμαι υπερήφανος που οι υπάλληλοι της Allianz υποστήριξαν για άλλη μια φορά το World Run με τόσο μεγάλη αφοσίωση και αθλητική φιλοδοξία", δήλωσε ο Oliver Bäte, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Allianz. "Ήταν εκπληκτικό να βλέπουμε τους ανθρώπους μας, να φορούν τα αθλητικά τους φεύγοντας από το γραφείο και να πηγαίνουν για τρέξιμο μετά από τη δουλειά, μερικές φορές μόνοι τους, μερικές φορές μαζί σε ομάδες. Ήταν ευαισθητοποιημένοι και ήθελαν να εμπλακούν απευθείας οι ίδιοι. Η προστασία των Παιδικών Χωριών από κινδύνους, όπως οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής, είναι κάτι που οι υπάλληλοι της Allianz έχουν πάρει προσωπικά".


Η δωρεά της Allianz στα Παιδικά Χωριά SOS ξεκινά με το πρόγραμμα «Ετοιμότητα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης» στο πλαίσιο της ευρύτερης παγκόσμιας συνεργασίας μεταξύ των δύο οργανισμών. Η κοινή αυτή πρωτοβουλία στοχεύει στην παροχή προσαρμοσμένων πακέτων ετοιμότητας έκτακτης ανάγκης (SOS) για παιδιά, κατόπιν ανάλυσης των διαφορετικών κινδύνων που μπορεί να απειλούν κάθε τοποθεσία. Τα πακέτα παρέχουν άμεση ιατρική βοήθεια και υποστήριξη σε όσους έχουν πληγεί από καταστροφές. Εκτός από την δωρεά, στο έργο αυτό η Allianz προσέφερε και την υψηλή τεχνογνωσία της στην ανάλυση και διαχείριση κινδύνων.

Συνολικά, περισσότεροι από 20.000 υπάλληλοι της Allianz κάλυψαν σχεδόν 3 εκατομμύρια χιλιόμετρα κατά τη διάρκεια του Allianz World Run 2016 και 2017, αυξάνοντας τις δωρεές, οι οποίες έφτασαν το ποσό των 1,1 εκατομμυρίων Ευρώ.


Σε ενδιαφέρουν:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου