31 Αυγ 2017

Καλή σχολική χρονιά από την Ευρωκλινική

Η Ευρωκλινική Παίδων πάντα με επίκεντρο το παιδί και την οικογένεια, υποδέχεται στις νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις, στην καρδιά της Αθήνας, τους μικρούς μαθητές λίγο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Καλή σχολική χρονιά με καλή υγεία!

Ενισχύοντας τη φιλοσοφία της, «είσαι στο Κέντρο», η Ευρωκλινική δημιουργεί τις σωστές προϋποθέσεις για φροντίδα και πρόληψη για τους γονείς και τα παιδιά τους, για τη νέα σχολική χρονιά.

Με αναβαθμισμένες υπηρεσίες, σύγχρονες ιατρικές μεθόδους, σεβασμό και υπευθυνότητα προς τις οικογένειες, η Ευρωκλινική Παίδων δημιούργησε ολοκληρωμένα πακέτα εξετάσεων για παιδιά (εξέταση από παίδο-καρδιολόγο, triplexκαρδιάς, ηλεκτροκαρδιογράφημα, οφθαλμολογική εξέταση κά) σε προνομιακές τιμές.

Καλύπτοντας, ένα ευρύ φάσμα παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων δίνει την ευκαιρία στους γονείς να προγραμματίσουν εγκαίρως ένα checkup και να επιλέξουν ένα πρόγραμμα από αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το σύνολο των πακέτων εξετάσεων ή να κλείσουν ραντεβού στα τηλέφωνα 210 64.16.800 και 801 ή πατώντας εδώ.

Η Ευρωκλινική Παίδων βρίσκεται σε κομβικό σημείο στο κέντρο της Αθήνας, εύκολα προσβάσιμο απ’ όλη την Αττική, μόλις 50μ από τη στάση Μετρό «Αμπελόκηποι» και δίπλα ακριβώς στην Ευρωκλινική Αθηνών.

Σε ενδιαφέρουν:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου