23 Αυγ 2017

INTERAMERICAN: Υποστηρίζει το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου Χανίων

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης δράσεων για την αντιμετώπιση της φτώχειας, η INTERAMERICAN ανέλαβε χορηγικά την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη για αστική ευθύνη της μουσικής εκδήλωσης που οργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, στις 28 Ιουνίου στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου Χανίων, με τον Κώστα Μακεδόνα.

Στο κάλεσμα της Ιεράς Μητροπόλεως για την ενίσχυση του κεντρικού συσσιτίου που οργανώνει στα Χανιά, σιτίζοντας περισσότερα από 750 άτομα καθημερινά, ανταποκρίθηκε θερμά η τοπική κοινωνία των Χανίων, γεμίζοντας τον χώρο της συναυλίας και αναδεικνύοντας το στοιχείο της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης.

Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, εκτός από το ιδιαίτερα σημαντικό για την ανακούφιση των απόρων κεντρικό συσσίτιο, αναλαμβάνει και πρωτοβουλίες υποστήριξης ατόμων με σοβαρά προβλήματα υγείας, εξαντλώντας τις οικονομικές δυνατότητές της και αξιοποιώντας κάθε συνδρομητική υποστήριξη προσώπων και επιχειρήσεων, όπως της INTERAMERICAN. Από την πλευρά τoυ o ασφαλιστικός όμιλος, με ιδιαίτερα σημαντική επιχειρησιακή παρουσία στην Κρήτη και ευρεία κοινωνική συνεισφορά, εστιάζει με ενέργειες στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας ενθαρρύνοντας και την εθελοντική συνδρομή των συνεργατών και του προσωπικού του Γραφείου της στα Χανιά.

Για την επιτυχία της εκδήλωσης, συνέπραξαν με την Ιερά Μητρόπολη οργανωτικά ο Δήμος Χανίων, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αποκορώνου και ο Δήμος Πλατανιά.


Σε ενδιαφέρουν:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου