25 Αυγ 2017

INTERLIFE: Πολυετής χορηγία στην Περιβαλλοντική Οργάνωση ΚΑΛΛΙΣΤΩ

Την Περιβαλλοντική Οργάνωση για την Άγρια Ζωή και τη Φύση ΚΑΛΛΙΣΤΩ στηρίζει για 8 η συνεχή χρονιά η INTERLIFE Ασφαλιστική στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί για το Περιβάλλον. Οι χορηγίες της εταιρίας αφορούν στην ασφάλιση των εθελοντών αλλά και των οχημάτων της Οργάνωσης που χρησιμοποιούνται στα εθελοντικά προγράμματα, τη δασοπροστασία, το monitoring των άγριων ζώων κ.α.

Η ΚΑΛΛΙΣΤΩ δημιουργήθηκε το 2004 στη Θεσσαλονίκη από επιστήμονες με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση σε περιβαλλοντικά θέματα. Βασικοί σκοποί της Οργάνωσης είναι η μελέτη, η προστασία και η διαχείριση πληθυσμών και βιοτόπων των μεγάλων σαρκοφάγων, της αρκούδας, του λύκου και άλλων απειλούμενων ειδών της άγριας πανίδας. Αξίζει να αναφερθεί πως η INTERLIFE στηρίζει τα προγράμματα εθελοντικής εργασίας που υλοποιεί η Οργάνωση με στόχο την ενημέρωση, ενεργοποίηση και συμμετοχή των πολιτών στις προσπάθειες διατήρησης του περιβάλλοντος.


Παράλληλα, στηρίζει χορηγικά την Ομάδα Άμεσης Επέμβασης για την Αρκούδα (Bear Emergency 
Team – BET) η οποία επεμβαίνει κάθε φορά που κάποιο άγριο ζώο βρίσκεται σε κίνδυνο (περιπτώσεις τροχαίου, λαθροθηρίας κλπ) αλλά και σε περιπτώσεις αλληλεπίδρασης ζώων και ανθρώπων.

Η INTERLIFE εκτιμά το έργο της ΚΑΛΛΙΣΤΩ και συνδράμει οικονομικά και ηθικά στην υλοποίηση των δράσεων προστασίας του Περιβάλλοντος με στόχο να λειτουργεί ως πολλαπλασιαστής των αποτελεσμάτων των δράσεών της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου