10 Σεπ 2014

Στην υγεία η πρώτη σύγκλιση ERGO – ΑΤΕ Ασφαλιστικής

Κρίσιμες αποφάσεις λαμβάνονται για το μέλλον της ΑΤΕ Ασφαλιστική και το πώς αυτή ενταγμένη πλέον στον ‘Όμιλο ERGO θα πορευτεί. Φυσικά και νομικά πρόσωπα με σοβαρότητα και σύστημα εργάζονται ώστε να τεθούν οι γραμμές της κοινής πορείας.
Τα στελέχη της ERGO Ελλάδος εργάζονται σταθερά επάνω στο project και μέρα με την ημέρα ξεκαθαρίζουν τους άξονες της νέας πλέον ασφαλιστικής βάσης που έχουν να διαχειριστούν. Απόφαση ελήφθη και θεωρείται αποσαφηνισμένο, σύμφωνα με πληροφορίες του IW, ότι η νέα εταιρεία θα δώσει έμφαση στον τομέα της ΥΓΕΙΑΣ.
Θα αξιοποιηθούν όλες οι δυνάμεις, η τεχνογνωσία της ERGO και η δυναμική του εδώ ενιαίου ασφαλιστικού οικοδομήματος. Σε εκκρεμότητα παραμένει ακόμη το θέμα της ΖΩΗΣ όπου πρέπει και εδώ να ληφθούν επιτελικές αποφάσεις οι οποίες θα διαμορφώσουν και τη συνέχεια της μεγάλη ενιαίας ERGO-ΑΤΕ Ασφαλιστικής.
Ο προβληματισμός των στελεχών της γερμανικής πολυεθνικής (των εδώ συνεργατών της ) είναι μεγάλος δεδομένου ότι η όποια απόφαση θα είναι καθοριστική για τη συνέχεια ανθρώπων, ασφαλιστικών κλάδων, και των ίδιων των εταιρειών.

Κατά τις πληροφορίες η νέα εθνική ασφαλιστική δύναμη (ERGO-ΑΤΕ Ασφαλιστική) θα επιδιώξει να ξεχωρίσει από το σύνολο και θα ακολουθήσει την ίδια πορεία που ακολούθησε και προ ετών όταν αποφάσισε να λειτουργήσει στην Ελλάδα ως ERGO.
Ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί κυρίως με ποιοτικά γνωρίσματα και όχι ποσοτικά. Οι λαμβάνοντες τις αποφάσεις θεωρούν ότι ο πελάτης, το σέρβις, η εξυπηρέτησης είναι τα κλειδιά της επόμενης ημέρας για την ενιαία ασφαλιστική εταιρεία.
Η ποσοτική της διαφοροποίηση που σχετίζεται με τα τιμολόγια, τα προϊόντα, τη δραστηριοποίηση σε ασφαλιστικούς κλάδους θα αποφασιστεί κατά τη διαδρομή και με βάση τον τρόπο που τελικά θα επιλεγεί να αποτυπωθεί η συνεργασία στην ελληνική ασφαλιστική πραγματικότητα. Όλα τα προαναφερθέντα αποτελούν μια πρώτη φάση ενασχόλησης με το πρότζεκτ της νέα ασφαλιστικής δύναμης που ετοιμάζεται να επιφέρει αλλαγές στην αγορά. Τα νερά θα ταραχθούν αλλά όχι σύντομα όπως φαίνεται καθώς για να ολοκληρωθούν στις λεπτομέρειές τους τα σχέδια θα απαιτηθεί χρόνος. Επί της αρχής και σε γενικό περίγραμμα θα έχουν ξεκαθαριστεί νωρίτερα.
(Πηγή: Insuranceworld.gr)
αγγελιες ακινητων σπιτιων διαμερισματα οικοπεδα ακινητα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου