20 Οκτ 2014

ARAG: Άμεση στήριξη σε έγκυο εργαζόμενη σε supermarket

Ασφαλισμένη της ARAG στο πρόγραμμα της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ Νομικής Προστασίας, διανύουσα τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και εργαζόμενη τα τελευταία 10 έτη ως ταμίας σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ δέχθηκε έντονες πιέσεις και απειλές από το νέο Προϊστάμενο της ούτως ώστε να δηλώσει παραίτηση. Η ίδια ασφαλώς και αρνήθηκε να παραιτηθεί, δεν είχε κανένα λόγο εξάλλου να παραιτηθεί χάνοντας σειρά νομίμων δικαιωμάτων της. 

Όταν οι πιέσεις του Προϊσταμένου και οι απειλές του έγιναν αφόρητες και συνοδεύτηκαν από λεκτική βία, η εν λόγω ασφαλισμένη κάλεσε από την εργασία της σε κακή ψυχολογική κατάσταση το Νομικό Τμήμα της ARAG. 

Μίλησε αμέσως με το Νομικό Σύμβουλο που της παρείχε τις απαραίτητες νομικές συμβουλές και οδηγίες καθησυχάζοντάς την. Μετά το πέρας της βάρδιάς της, η εν λόγω ασφαλισμένη επισκέφθηκε το γραφείο εργατολόγου της ARAG, o οποίος προέβη άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς διασφάλισή της. 

Ήδη η ασφαλισμένη μας γνωρίζοντας πλέον τα δικαιώματά της και απαλλαγμένη από το κόστος των δικηγορικών αμοιβών και δικαστικών εξόδων αντιμετωπίζει επί ίσοις όροις την αντίδικη πλευρά με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου