15 Ιουν 2016

AIG: Βελτιώσεις στην τιμολόγηση Αυτοκινήτων, Κατοικιών, Σκαφών και Προσωπικών Ατυχημάτων

Η AIG με επιστολή προς τους συνεργάτες της, τους ενημερώνει για τις τιμολογιακές βελτιώσεις και άμεσες ευκαιρίες ανάπτυξης εργασιών στους κλάδους Αυτοκινήτων, Κατοικιών, Σκαφών και Προσωπικών Ατυχημάτων.

Σύμφωνα με την επιστολή της εταιρίας, ενημερώνει το δίκτυο της για τις παρακάτω πρωτοβουλίες ανά κλάδο ασφάλισης:

Κλάδος Αυτοκινήτων

Για τα νέα συμβόλαια ΙΧΕ, Μοτοσυκλετών, ΙΧΦ και ΙΧΦ Αγροτικών που έχουν ημερομηνία έναρξης από 1/7/2016 έως και την 30/9/2016 θα παρέχουμε επιπλέον έκπτωση της τάξης του 15% στην κάλυψη της Αστικής Ευθύνης Υλικών Ζημιών και Σωματικών Βλαβών Επίσης, έχουμε προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες διασύνδεσης μέσω web-services ώστε οι συνεργάτες μας που χρησιμοποιούν πλατφόρμες πολυτιμολόγησης τρίτων εκτός από τιμολόγηση, αποστολή αίτησης και έκδοση συμβολαίου να μπορούν να διαχειρίζονται τις ανανεώσεις τους, τις πρόσθετες πράξεις τους ακόμα και να δημιουργούν καταστάσεις πληρωμής μέσα από την δική τους πλατφόρμα στις περιπτώσεις που ο πάροχός τους επιθυμεί να το εφαρμόσει.

Εντός των επόμενων ημερών θα ενημερωθείτε σταδιακά από τους παρόχους πολυτιμολόγησης που σας εξυπηρετούν. Τέλος, εντός του μήνα, οι συνεργάτες που δεν έχουν δικαίωμα είσπραξης ασφαλίστρων θα ενημερωθούν για την άμεση δυνατότητα εκτύπωσης ταχυπληρωμής με κωδικό πληρωμής μέσω της conet

Κλάδος Κατοικιών

Λόγω της αυξημένης ροής αιτημάτων στα συμβόλαια κατοικίας, η εταιρία μας παρατείνει την καμπάνια για την έκπτωση 20% στην ασφάλιση κατοικίας, μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2016 (για τις νέες εργασίες), αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο τη στήριξη σας αλλά και τη συνεργασία σας σε ακόμα μια προωθητική ενέργεια. 

Η ενέργεια αυτή, σε συνδυασμό με την έκπτωση 10% που παρέχει το συμβόλαιο κατοικίας στα ασφάλιστρα του οχήματος, εξασφαλίζει τη μέγιστη σχέση παροχών και κόστους, ανταποδίδοντας επιπρόσθετο όφελος στους πελάτες που ασφαλίζουν παράλληλα με την κατοικία τους και το όχημά τους AIG

Κλάδος Σκαφών

Από σήμερα ισχύει μέσω της conet το νέο τιμολόγιο ασφάλισης σκαφών, παρέχοντας έκπτωση έως και 30%, στα νέα συμβόλαια. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, η έκπτωση παρέχεται στην κάλυψη της Αστικής Ευθύνης και διαφοροποιείται ανάλογα με τη συνολική ιπποδύναμη του σκάφους. 

Το νέο παραμετρικό τιμολόγιο των σκαφών θα εφαρμοστεί και στις ανανεώσεις με αφετηρία αυτές του Ιουλίου 2016. 

Σας υπενθυμίζουμε ότι με την ασφάλιση της κατοικίας σας κερδίζετε επιπλέον έκπτωση 10% στα ασφάλιστρα του σκάφους

Κλάδος Προσωπικών Ατυχημάτων

Ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τα προτιμολογημένα Προγράμματα Ασφάλισης Προσωπικών Ατυχημάτων, που αφορούν στα Θερινά Αθλητικά Προγράμματα και Κατασκηνώσεις, τα οποία παρέχουν μια ευρεία γκάμα καλύψεων, μέσα από ένα ανταγωνιστικό τιμολόγιο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου