10 Ιουν 2016

Allianz Ελλάδος: Στέλνει δύο παιδιά στο Allianz Junior Football Camp στο Μόναχο

Η Allianz Ελλάδος υποστηρίζει εκείνους που τολμούν και κάνει το όνειρο δύο τυχερών νικητών πραγματικότητα, με ένα μοναδικό διαγωνισμό, το Allianz Junior Football Camp.

Φίλοι του ποδοσφαίρου από όλο τον κόσμο, ηλικίας 14 έως 16 ετών, θα ταξιδέψουν τον Αύγουστο στο Μόναχο της Γερμανίας για να γνωρίσουν από κοντά τα αστέρια της FC Bayern Μονάχου και να ζήσουν μία αξέχαστη ποδοσφαιρική εμπειρία. Τα παιδιά για 6 μέρες θα έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν από επαγγελματίες προπονητές και να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες και τουρνουά 5Χ5 με τους νικητές του διαγωνισμού των άλλων χωρών.

Το ταξίδι θα ολοκληρωθεί με την παρακολούθηση ενός αγώνα της FC Bayern στο θεαματικό Allianz Arena.

Μέσα από αυτή την εμπειρία, τα παιδιά θα μάθουν τα πάντα γύρω από το ποδόσφαιρο, από σημαντικούς εκπροσώπους του, θα γνωρίσουν συνομηλίκους τους με το ίδιο πάθος και θα επισκεφθούν μία ξένη χώρα. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι θα μάθουν να πιστεύουν στον εαυτό τους και να τολμούν να πραγματοποιούν τα όνειρά τους.

Η Allianz θα είναι εκεί για να κάνει το όνειρο των παιδιών πραγματικότητα, καλύπτοντας όλα τα έξοδα του ταξιδιού.

Όσοι επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για το διαγωνισμό μπορούν να επισκεφθούν το www.thosewhodare.co/AJFC/gr και να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 30 Ιουνίου 2016.

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας:




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου