15 Ιουν 2016

INTERAMERICAN: Ενίσχυση του Δικτύου Υγείας της με 4 νέες συνεργασίες

Τη θέση της στον τομέα ασφάλισης υγείας ισχυροποιεί περαιτέρω η INTERAMERICAN προσθέτοντας στο πρότυπο Δίκτυο Υγείας, που έχει οργανώσει, τέσσερα από τα πιο σημαντικά νοσηλευτήρια της χώρας.

Η εταιρεία υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, τις κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, Ιατρικό Π. Φαλήρου, Ιατρικό Ψυχικού, Ιατρικό Περιστερίου, Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών και Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική ΓΑΙΑ), επέκτεινε τη συνεργασία της με τον όμιλο Ιασώ με την προσθήκη και του "Ιασώ" General, ενώ συμφώνησε συνεργασία και με την μαιευτική-γυναικολογική κλινική "Ρέα". Η συμφωνία προβλέπει όλο το πακέτο των νοσηλευτικών υπηρεσιών που καλύπτουν τα ατομικά και ομαδικά ασφαλιστήρια συμβόλαια της εταιρείας και οι ειδικότητες των κλινικών, με πληρωμή των δαπανών νοσηλείας απευθείας από την INTERAMERICAN.

Οι νέες συνεργασίες έρχονται να προστεθούν στο πανελλαδικό Δίκτυο Υγείας που διαθέτει στους ασφαλισμένους της η INTERAMERICAN -πρωτοποριακό στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, βασισμένο στη διεθνή εμπειρία συστημάτων υπηρεσιών υγείας- ενισχύοντας, έτσι, σημαντικά το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας στον ιδιαίτερα αναπτυσσόμενο ασφαλιστικό κλάδο υγείας.

Ήδη, το Δίκτυο Υγείας της INTERAMERICAN αριθμεί 30 συνεργαζόμενα νοσηλευτήρια: 17 στην Αττική, 5 στη Θεσσαλονίκη, 1 στην Πάτρα, 1 στη Λάρισα, 1 Χίο και 5 στην Κρήτη (3 στο Ηράκλειο και 2 στα Χανιά). Οι συνεργαζόμενοι ιατροί όλων των ειδικοτήτων ανέρχονται σε 1.416, στους οποίους περιλαμβάνονται και 535 ειδικοί συνεργάτες-χειρουργοί, που αμείβονται κατευθείαν από την εταιρεία, χωρίς την εμπλοκή του ασφαλισμένου. Ακόμη, στο πανελλαδικό Δίκτυο συνεργάζονται 258 διαγνωστικά κέντρα και εργαστήρια. Η απόλυτη καθετοποίηση της διαχείρισης των περιστατικών υγείας των ασφαλισμένων, με τη λογική του συστήματος, υποστηρίζεται και από τις ιδιόκτητες υποδομές της INTERAMERICAN: τη γενική κλινική AΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC (κλινική νοσηλείας μιας ημέρας, με 14 τμήματα) στο κέντρο της Αθήνας και το πολυϊατρείο ΜΕDIFIRST στα νότια προάστια, με προοπτική δημιουργίας και άλλων ιδιόκτητων πολυϊατρείων. Εξάλλου, προστιθέμενη αξία στην πληρότητα ασφάλισης της υγείας από την εταιρεία παρέχουν οι υπηρεσίες άμεσης ιατρικής (προσωπικής) βοήθειας με ιδιόκτητες υποδομές, όπου η INTERAMERICAN έχει δώσει νέα διάσταση στην άμεση υγειονομική υποστήριξη αντιμετώπισης περιστατικών εδώ και δύο δεκαετίες, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ταχύτατη επέμβαση και διακομιδή οδικώς και από αέρος.

Αναφερόμενος στη δυναμική πύκνωση του Δικτύου Υγείας, ο Γιώργος Βελιώτης, γενικός διευθυντής ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας της εταιρείας, επισημαίνει: "Η σωστή και ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών υγείας των ασφαλισμένων μας αποτελεί βασική προτεραιότητα, στο πλαίσιο μιάς πελατοκεντρικής πολιτικής κατά την οποία θέλουμε να βελτιστοποιήσουμε τη σχέση κόστους - οφέλους για τον πελάτη. Οι απαιτήσεις στον ευαίσθητο τομέα της υγείας είναι αυξημένες σήμερα όπως και η ζήτηση, λόγω των συνθηκών της οικονομικής και κοινωνικής συγκυρίας. ´Εχοντας ανοίξει αυτή την ασφαλιστική αγορά από τη δεκαετία του 1990, επιζητούμε να ενδυναμώνουμε συνεχώς τον ηγετικό ρόλο της INTERAMERICAN με τις καλύτερες συνεργασίες και στη νοσηλεία, αυξάνοντας ουσιαστικά τις επιλογές των ασφαλισμένων μας, από την πρωτοβάθμια υγεία και την πρόληψη -που αποτελεί στρατηγική προτεραιότητά μας- μέχρι τη νοσηλεία και το χειρουργείο".


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου