13 Ιουν 2016

Πράσινο φώς για International Life - Εθνική Ασφαλιστική

Πράσινο φώς δίνεται σήμερα -και τυπικά-  στην απορρόφηση από την Εθνική, μέρους του χαρτοφυλακίου Ζωής  της International Life. Πρόκειται για  το μέρος του χαρτοφυλακίου με τα ατομικά συμβόλαια ζωής- για οποίο και είχε ενδιαφερθεί η εταιρεία και διεκδικούσε σε συνεργασία με τον διαχειριστή χαρτοφυλακίου κ. Περιστέρη.

Σήμερα κατά πληροφορίες, εγκρίνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής η απορρόφηση του χαρτοφυλακίου και αρχίζουν να δρομολογούνται οι απαραίτητες διαδικασίες οι οποίες και θα κρατήσουν έως και το τέλος Ιουλίου καθώς περιλαμβάνουν λεπτομερείς προσεγγίσεις.

Ανάμεσα σε αυτές, από τις σημαντικότερες, είναι και η έγκριση των καταναλωτών πελατών της International Life ότι αποδέχονται να «υιοθετηθούν» και να συνεχίσουν την ασφάλισή τους στην Εθνική.

Κατά τις πληροφορίες το συγκεκριμένο θέμα προβληματίζει και την Εθνική καθώς οι φήμες –πληροφορίες- αναφέρουν  ότι σε κάποιες περιπτώσεις ασφαλιστικών γραφείων που συζητούν με άλλες μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες δεν αποκλείεται να επιχειρηθεί και η μεταφορά ασφαλισμένων σε άλλες εταιρείες. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι καταναλωτές ασφαλισμένοι θα καθοδηγηθούν να αλλάξουν εταιρεία και να μην συνεχίσουν από την Internationlal Life  που είναι σήμερα ασφαλισμένοι στην Εθνική όπου μεταφέρεται το χαρτοφυλάκιο.

Κατά τις πληροφορίες οι επιτελείς της Εθνικής  απεύχονται μεγάλες διαρροές καθώς τους αλλοιώνει και την αρχική –επιτελική- συμφωνία για την οποία έδειξαν ανταπόκριση, ενδιαφέρθηκαν και τελικά συμβάλλουν στην διαφύλαξη των δικαιωμάτων των καταναλωτών. 

(Πηγή: Insurance-eea.gr)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου