29 Ιουν 2016

Prime Insurance: Συνάντηση συνεργατών Βορείου Ελλάδος

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η 3 η Εταιρική Εκδήλωση του δικτύου Συνεργατών της Prime Insurance στη Βόρειο Ελλάδα, σε ειδική εκδήλωση στο Μακεδονία Palace την Τετάρτη 22 Ιουνίου. Στη συνάντηση αυτή, o Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ.Ανδρέας Ρούβας, ο εκπρόσωπος της Εμπορικής Διεύθυνσης κ.Μάριος Μήτρος και τα υπόλοιπα στελέχη της Prime Insurance είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στοιχεία και δεδομένα της Ασφαλιστικής Αγοράς, να αναλύσουν την πορεία του Δικτύου της Εταιρίας το Α’ πεντάμηνο του 2016, καθώς και να παρουσιάσουν τα καινοτόμα προγράμματα Υγείας της εταιρίας.

Παράλληλα παρουσιάστηκαν όλες οι ενέργειες που υλοποίησε η Εταιρία για την ισχυροποίηση της θέσης της και των Συνεργατών της αλλά και αυτές που σχεδιάζονται για το επόμενο τρίμηνο.

Οι Συνεργάτες της Εταιρείας παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την agenda της συνάντησης και με τις τοποθετήσεις και ερωτήσεις τους δημιούργησαν συμμετοχικό κλίμα και συνέβαλαν στην ανταλλαγή απόψεων. Η πολύ καλή γενική εντύπωση από τη συνάντηση ήταν ο κοινός παρονομαστής των σχολίων όλων των συμμετεχόντων, ενώ αναδείχθηκε η ανάγκη για συχνές αντίστοιχες εκδηλώσεις καθώς και εκπαίδευση αλλά και διαρκή ενημέρωση για τα προϊόντα της Εταιρίας και τα τεκταινόμενα στην ασφαλιστική αγορά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου