9 Ιουν 2016

Παιδοσυνάντηση στη ΜΙΝΕΤΤΑ το Σάββατο 11/6/2016

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ αναγνωρίζοντας τη σηµασία που έχει η ενεργή συµβολή της σε θέµατα που αφορούν τους ανθρώπους αλλά και το περιβάλλον, συνεχίζει να στηρίζει έµπρακτα όλα όσα προωθούν τον πολιτισµό.

Στα πλαίσια αυτά έχει προγραµµατιστεί µια σειρά δραστηριοτήτων για παιδιά µε τον τίτλο «Παιδοσυναντήσεις ΜΙΝΕΤΤΑ». Οι δραστηριότητες αυτές πραγµατοποιούνται στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας και είναι στην ουσία ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ µε ποικίλο περιεχόµενο (θέατρο σκιών, µουσική, παρουσιάσεις βιβλίων, κίνηση, εργαστήρια, θεατρικές παραστάσεις, λαϊκή παράδοση, κατασκευές, κουκλοθέατρο, αφήγηση, θεατρικό παιχνίδι, κ.ά ). Με µεγάλη χαρά θα υποδεχθούµε τους µικρούς µας φίλους 3-11 ετών στο γευστικό εργαστήρι «Παγωτό παντός καιρού».

Επειδή η διασκέδαση περνά από το στομάχι, παίζουμε με τις γεύσεις. Γινόμαστε μάγειρες και μαγείρισσες και μαθαίνουμε να φτιάχνουμε αυτό, που αγαπάμε μικροί και μεγάλοι. ΠΑΓΩΤΟ!!! 

Ο chef Γιώργος Καραγιάννης, μας μαθαίνει τα μυστικά του παγωτού και φτιάχνουμε μαζί του γαργαλιστικές παγωτοσυνταγές, με συλλεκτικές παγωτομηχανές του 1880, χρησιμοποιώντας όπως τότε, πάγο και αλάτι. Μια νόστιμη γνωριμία με την ιστορία του παγωτού. Ένα δροσερό ταξίδι στον ονειρεμένο κόσμο του παγωτού, με συνταγές που περιέχονται στο βιβλίο του chef: "Φτιάχνω μόνος μου παγωτά και γρανίτες".

Περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφθείτε τη σελίδα της Μινέττα. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου