5 Νοε 2015

"Γιορτά.ΖΟΥΜΕ Ασφαλώς": Η μεγάλη γιορτή της ασφάλισης την Τρίτη 10 Νοεμβρίου στο Σύνταγμα

Σας προσκαλούμε όλους στο Σύνταγμα στις 10 Νοεμβρίου 2015 σε μια ολοήμερη εκδήλωση με τίτλο: «Γιορτά.ΖΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΩΣ». Στις 17:30. Να μην λείψει κανείς!
Θα ζήσουμε με πολύ δυναμικό, ιδιαίτερο και βιωματικό τρόπο, την αξία της πρόληψης, της ενημέρωσης και της ασφάλισης στη ζωή μας και θα έχουμε την ευκαιρία να στηρίξουμε το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.
Το πρόγραμμα της ημέρας:
17:30 - 19:00 - Η γιορτή - Το μεγαλύτερο καραόκε που έγινε ποτέ με αγαπημένους καλλιτέχνες.
12:00 με 20:00 - 5 λεπτά στο θόλο! Μια μοναδική βιωματική εμπειρία και παιχνίδι με δώρα για όλους. Θα είμαστε εκεί όλη μέρα.
Μέσα από διαδραστικές ενέργειες και πρωτότυπα δρώμενα οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική βιωματική εμπειρία σε μια ειδικά σχεδιασμένη εγκατάσταση, με σύμμαχο την ασφάλιση. Προσομοιάζοντας την πορεία της ζωής, το κοινό θα ακολουθήσει μια διαδρομή με διάφορες στάσεις στιγμές της καθημερινότητας.
Το τέλος της διαδρομής είναι απρόσμενο και ανατρεπτικό καθώς οι συμμετέχοντες θα βιώσουν μια εμπειρία που θα τη θυμούνται για πάντα. Η στιγμή αυτή θα αποτυπωθεί σε φωτογραφία η οποία θα δοθεί ως αναμνηστικό της συμμετοχής τους.
Το πιο σημαντικό όμως είναι η προσφορά προς το συνάνθρωπο. Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος θα προσφέρει ένα σημαντικό ποσό στο - Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων - Κ.Υ.Α.Δ.Α.
Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να είμαστε όλοι στο Σύνταγμα στις 17:30, να ενώσουμε τις φωνές μας και..να σπάσουμε το ντεσιμπελόμετρο! Η δύναμη της φωνής μας θα ενισχύσει τους συνανθρώπους μας!
Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και της ΕΑΔΕ Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος και είναι ανοιχτή για το κοινό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου